Escrito por

Zomerse Kapsels Voor Vrouwen

Het is nu Zomer! Tijd om te relazen. Dit is waarom u  een kapsel moet kiezen die je een gevoel van vrijheid geeft. Het is hét moment om voor een nieuwe kapsel. Het maakt niet uit of je nu kort, middenlang of lang haar hebt, natuurlijke kapsels zijn het meest geschikt voor de vakantie tijd.Hoe minder tijd je aan je haar moet besteden, hoe meer tijd je hebt om vakantie te vieren!

ZOMERSE KAPSELS VOOR EEN VRIJ EN ONTSPANNEN GEVOEL

Tijdens de vakantie willen we in alle opzichten vrij zijn. Vrij van het werk, vrij van verplichtingen en ook vrij van al teveel omkijken naar ons uiterlijk. De vakantie vraagt om een vrije en gemakkelijke look. Zoek samen met je kapper naar een vakantiekapsel dat er niet al te ‘gelikt’ uitziet en waar je maar weinig aan te doen hoeft. Het hele jaar al lopen we in het gareel en besteden we veel tijd aan ons haar om – vooral op het werk waar een bepaald image vaak heel belangrijk is – goed voor de dag te komen. Maar in de zomer is dat anders. ‘s Zomers helpen zon en zee ons een handje. Een gezonde kleur, een zongekuste tint en de ontspannen manier waarop we onze dagen doorbrengen maken ons op een natuurlijke manier mooi. En daar horen geen gekunstelde kapsels bij.

Kies in de zomer voor een kapsel dat maar weinig styling nodig heeft. Ga voor een haarcoupe dat ook zonder borstel of kam goed zit. Het moet zo geknipt zijn dat het op een natuurlijke manier valt. Zelfs met een verwaaide coupe moet je er nog fantastisch uitzien. Laat kapsels met strakke en scherpe lijnen en strenge boblijnen maar even voor wat ze zijn. Kies voor een gelaagd kapsel dat een vrije vorm aan je haar geeft.

De zomer is ook een periode waarin je beter voor een lange lok kunt kiezen dan voor een pony. Wil je het helemaal volgens het boekje doen dan laat je je pony in het voorjaar al langer groeien zodat je de zomer zonder pony ingaat. Want haar op je voorhoofd is in de zomer reuze onhandig. Bij hitte blijft het aan je voorhoofd plakken en het is veel gemakkelijker om even snel een haarband in te doen of een hoedje op te zetten als je geen pony hebt.

EEN NIEUWE LOOK VOOR ZOMERSE WAAGHALZEN!

De zomer is ook het seizoen bij uitstek voor een nieuwe look. Houd je wel van een beetje experimenteren dan is dit het moment om eens voor een heel ander – en korter – kapsel te gaan. De vakantie is een ideale periode om met je haar te experimenten. Bovendien staat een goed geknipt kort kapsel vaak pittiger dan wat langer haar dat je iedere keer in een staartje samenbindt. Korte of halflange haren die meebewegen in de wind geven een veel vrijer en sexyer gevoel!