Zomerse Kapsels met Vlechten

Introductie Fun in the Sun. Ja, met de zomer in aankomst beginnen alle vrouwen hun mooiste kleding uit de kast te halen. Vakantie tijd nadert. Maar elke leuke en luchtige outfit heef een mooie kapsel nodig om het geheel af te maken. Ja, ook het haar heeft aandacht nodig. Voor vrouwen met lange haar kunnen […]
Haarkapsels

Kapsel met Vlechten

Introductie

Fun in the Sun. Ja, met de zomer in aankomst beginnen alle vrouwen hun mooiste kleding uit de kast te halen. Vakantie tijd nadert. Maar elke leuke en luchtige outfit heef een mooie kapsel nodig om het geheel af te maken. Ja, ook het haar heeft aandacht nodig. Voor vrouwen met lange haar kunnen vlechten heel erg vrouwelijk en sexy zijn. Er zijn heel veel kapsels die gemaakt kunnen worden met vlechtjes. Hieronder een paar kapsels met vlechten.

Lauren Conrad Vlechten

Lauren Conrad Vlechten

Lauren Conrad Vlechten

De Lauren Conrad vlechten zijn bekend geworden door Lauren Conrad die aan de zijkan van het voorhoofd gemaakt worden. Het wordt veel gedragen door Lauren Conrad. Dit is waarom het de naam de Lauren Conrad vlecht heeft gekregen. Maar Lauren Conrad is niet de enigste die gespot is met deze vlechten. Maar ook Jennifer Aniston is gespot met de vlecht. Bij stijl haar staat de vlecht het mooist maar het is ook heel mooi bij krullen haar.  Als je haar teveel krult, probeer het dan eerst te stijlen.Maak een zijscheiding bij je voorhoofd en begin dan in te vlechten tot aan de andere zijkant van je voorhoofd. Vervolgens maak je de vlecht vast met twee haarspelden.Deze hippie-achtige vlecht is vaak gespot door de meiden uit de realitysoap The Hills en dan met name door Lauren Conrad en Whitney Port.

Whitney Port draagt haar haar meestal in een midden scheiding en pakt een streng haar uit het midden en draait het naar achteren. Vervolgens zet ze het vast met een klem. Lauren Conrad doet precies hetzelfde, maar zij maakt een gewone vlecht van die streng haar en zet het vast met haarspelden.Het haar van beide meiden is golvend, dus je kunt met een krultang losse krullen maken in het haar.Het is ook mogelijk om twee strengen haar te pakken bij je middenscheiding en beiden te vlechten. Vervolgens pak je beide vlechten vast in het midden achter op je hoofd en zet je ze vast met een haarklem.

Het invlechten vraagt om een behendigheid en hierdoor is de vlecht best moeilijk maar in het algemeen is het makkelijk, omdat je een simpele vlecht maakt. De benodigheden voor de vlecht zijn: paarspelden, een stijltang, een elastiek of een kleine klem en een krultang.

Hippie Vlechten

Hippie Vlechten

Hippie vlecht

De Hippie vlecht is veel gezien bij Nicole Richie en bij Mary-Kate Olsen. Je kunt voor de makkelijke versie kiezen door een gevlochten haarbandje te kopen en die om je voorhoofd te dragenDit haarbandje kan worden gekocht in allerlei kleuren. Je kunt ook voor een haarband van nephaar kiezen, zodat het lijkt alsof je zelf je haar hebt gevlochtenAls je je haar stijl laat, krijg je een beetje een Pocahontas-haar effect. Je kunt ook ervoor kiezen om losse krullen te maken met een krultang.Als je een moeilijke kleur haar hebt of toch liever een hippie vlecht van je eigen haar wil maken, kun je dat ook makkelijk zelf doen. Je begint door een streng haar in het midden bij je voorhoofd naar achteren vast te klemmen.Vervolgens pak je een streng aan de zijkant van je hoofd (niet helemaal bij je oren) en maak je één gewone dunne vlecht. De vlecht breng je naar de andere kant van je hoofd, over het gedeelte haar dat naar achteren is geklemd, en zet het vast met twee haarspelden en vervolgens de klem weg en doe het haar een beetje over het begin en einde van de vlecht heen. Met een haarband creëer je de look binnen aantal seconden en als je de vlecht zelf maakt is dat ook wel makkelijk. Hiervoor heeft u een gevlochten hairband, een krultang, en een paar elastieken en klemmen nodig.

Klik op de volgende link om meer te lezen over de Lauren Conrad Vlechten.

4.80 / 5
4.80 - 31 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar