Zeven Kapsels voor de Lente

De vogels fluiten, baby's worden geborenn, de bloemen bloeien, en je bent bezig met het organiseren van uw kast en schoonmaken van de garage. Het moet lente zijn. En u bent op zoek naar een leuke kapzel voor dit seizoen omdat de temperaturen stijgen en de trends verschuiven, wat betekent dat het tijd is voor uw […]

De vogels fluiten, baby’s worden geborenn, de bloemen bloeien, en je bent bezig met het organiseren van uw kast en schoonmaken van de garage. Het moet lente zijn. En u bent op zoek naar een leuke kapzel voor dit seizoen omdat de temperaturen stijgen en de trends verschuiven, wat betekent dat het tijd is voor uw haar te veranderen. Hieronder volgt de zeven beste kapsels te proberen dit seizoen.

De super lange bob dat valt op de kraag been en makkelijk te stijlen en onderhouden. Het is best voor normaal tot fijn haar met rechte of golvende textuur.

De getextureerde pixy is een klassieke kapsel dat modern en veelzijdig. Het werkt geweldig met elke gezichtsvorm en met elke textuur.

Lange, zachte lagen gemengd met veel textuur. Werkt met elke gezichtsvorm en met dikke haar.


Strakke en rechte lagen. Soepel en glad haar zijn terug. Dit veelzijdige kapsel kan gedragen woren met een centrale scheiding of een kant scheiding. Het werkt best op rechte fijn haar maar kan ook goed werken op dikkere testuren.

Pony met een shag. Deze jaren ’70 geinspireerde kapsel geeft een moderne rocker rand look aan een vrouwen. Het kan gedragen worden met verschillende lengtes van medium to lang haar.  Het werkt op de meeste gezichtsvormen en kan uw kraaklijk verbetern.

Een punk rock kapsel dat niet voor een ieder. Gekke kleuren, drastischekapsels, en stekelige stijlen zijn in opkomst. De truc is om te weten om hoe ver het genomen moet worden.

Gelaagde bob. Dit klassieke kapsel is niet veel veranderdt door de jaren heen. Een mooi gelaagde bob zal altijd in de mode zijn maar wat nieuw is is de manier waarop het gedragen wordt door vrouwen – glad, strak, rommelig, wild. Het past bij elke gezichtsvorm maar vrouwen met ronder gezichtsvormen moet de lengte onder hun kin laten.


Zeven Kapsels voor de Lente
4.20 / 5
4.20 - 47 Votos

También te puede interesar