Wat zegt uw kapsel over u!!

Uw haar is meestal het eerste dat andere zien. De conditie van uw haar en uw haar kapsel spelen een grote rol bij een eerste ontmoeting.  Het is dus belangrijk om de juiste kapsel te kiezen omdat u met uw kapsel iets over uzelf  kunt zeggen of uitstralen. Krullen of steil haar Van mensen met […]

Uw haar is meestal het eerste dat andere zien. De conditie van uw haar en uw haar kapsel spelen een grote rol bij een eerste ontmoeting.  Het is dus belangrijk om de juiste kapsel te kiezen omdat u met uw kapsel iets over uzelf  kunt zeggen of uitstralen.

Krullen of steil haar

Van mensen met krullend haar wordt eerder gedacht dat ze nerveus, wat drukker en impulsief zijn. Deze stereotype gedachte komt af van de zee: hoe meer golven hoe onrustiger. Wil je een iets pittiger indruk maken dan zou je je haar dus eens in de krul kunnen zetten.

Een wild kapsel trekt de aandacht naar zich toe.

Steil haar geeft een kalme, serene indruk. Iemand die enigszins gereserveerd en zakelijk is en zich niet snel door emoties laat leiden. Maak hier gebruik van en maak je haar steil als als je een belangrijke vergadering hebt of een sollicitatiegesprek.

Kort of lang

Door de eeuwen heen hebben vrouwen lang haar gehad. Lang haar geeft een vrouwelijke uitstraling, soms zelfs wat behoudend. Lang haar wordt ook wel als verleidelijk gezien.

Kort haar toont wat moderner en speelser en komt zelfverzekerd over. Bij jonge vrouwen geeft het een actieve, soms jongensachtige indruk, terwijl het bij wat oudere vrouwen het idee geeft dat je jong van geest bent.

Pony of geen pony

Heb je een pony die een groot deel van je gezicht bedekt dan zou dat kunnen betekenen dat je niet het achterste van je tong wilt laten zien. Heb je geen pony en haal je juist het haar uit je gezicht dan ben je open en zelfverzekerd.

Scheiding

Een scheiding in het midden geeft aan dat je streeft naar harmonie en rechtvaardigheid.

Omdat de linkerhersenhelft de rationele kant is geeft een scheiding links aan dat je meer een rationeel type bent. Draag je de scheiding rechts dan leef je meer naar je gevoel.

Om meer te lezen over wat uw kapsel zegt over u. Klik hier.

4.70 / 5
4.70 - 25 Votos

También te puede interesar