Volume kapsels voor Vrouwen

Ik heb opgemerkt dat de kapsels van de jaren 50 terugkomen. Volume in uw haar is weer erg trendy en staat hel erg leuk en vrouwelijk. Maar hoe kunt u volumen in uw haar krijgen? Ik ga verschillende manieren uitleggen om volume in uw haar te krijgen. Volume in uw kapsels is erg mooi en […]

Ik heb opgemerkt dat de kapsels van de jaren 50 terugkomen. Volume in uw haar is weer erg trendy en staat hel erg leuk en vrouwelijk. Maar hoe kunt u volumen in uw haar krijgen? Ik ga verschillende manieren uitleggen om volume in uw haar te krijgen.

Volume in uw kapsels is erg mooi en sexy. Het zorgt ervoor dat uw haar dikker lijkt en dat uw kapsel veel mooier zit.

U kunt in een paar makkelijke stappen volume in uw haar krijgen.

  1. Zorg natuurlijk voor een goede voorbereiding.
  2. Fohn uw haar dan terwijl u het ondersteboven hangt.
  3. Vervolgens alleen nog versteviging gebruiken. Koop een haarspray die uw haar ook gaat laten glazen.
  4. U kunt ook volume in uw haar krigen tijdens het fieten of tijdens het uitgaan op straat. U heeft een grote ronde borstel nodig. Pak dan iedere keer een grote pluk en trek die omhoog met uw borstel terwijl uw blaast. Zorg ervoor dat uw haarwortels loodrecht uit uw hoofd worden geblazen. Recht omhoog bovenop uw hoofd Van achter recht naar achter en ga zo maar verder. Fohn pas de lengte van uw lok als uw haarwortels droog zijn.

Volume in uw haar met extenties


Extenties zijn een makkelijke manier om meer volume in uw haar te krijgen. Het is geweldig en staat erg goed.

U moet extenties niet misbruiken. Gebruik extenties op ongeveer dezelfde lengte als uw eigen haar. Sommige vrouwen hebben kort haar  en wil volume bereiken me een extentie van 50cm lang. Dit is niet mogelijk omdat niet alleen extenties nodig zijn voor volume maar uw eigen haar is ook nodig.

Kies echter wel extensions van een degelijke kwaliteit. Er zijn ook clip in extensions, dit is geweldig voor bruids of gelegenheidskapsels.

Wilt u meer weten over volume kapsels? Lees meer over volume kapsels!

4.20 / 5
4.20 - 33 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar