Undercut voor de man

Het nemen van een duik  voor een nieuwe look in 2011 is misschien niet zo gemakkelijk. Maar als u de overstap wikt maken naar de meest stijlvolle 2011 kapsels, is de Undercut kapsel een leuk idee. Je look opfleuren met een stijlvolle ondersnijding haar  kapsel voor een edgy maar zachte effect! Halflang haar is ook perfect voor het ondersnijding haar trend. Of u nu besluit om het te plaatsen in de voorste delen of aan de onderlagen het punt is om het […]

Het nemen van een duik  voor een nieuwe look in 2011 is misschien niet zo gemakkelijk. Maar als u de overstap wikt maken naar de meest stijlvolle 2011 kapsels, is de Undercut kapsel een leuk idee. Je look opfleuren met een stijlvolle ondersnijding haar  kapsel voor een edgy maar zachte effect!

Halflang haar is ook perfect voor het ondersnijding haar trend. Of u nu besluit om het te plaatsen in de voorste delen of aan de onderlagen het punt is om het te kiezen met zorg om het beste van uw gezichte te brengen als opvallende kenmerken.

Ondersnijding secties gekoppeld aan woelige lagen is de ultieme recept voor een Punky randen te doen.

De undercut is niet alleen een trend voor vrouwen maar ook bij de mannen wordt deze coupe – lange lengtes over korte lengtes – veelvuldig gesignaleerd.

Het leuke van de undercut is dat je het, met de juiste styling producten, steeds weer in een ander model kunt dragen. En je past zo je kapsel heel gemakkelijk aan je outfit en persoonlijkheid aan.

Bij deze undercut uit de Yin en Yang collectie van Paul Mitchell heeft haarstylist Noogie Thais dit kapsel nog opvallender gemaakt door de wit-blonde kleur.

Trendy man

De zijkant en de voorzijde secties zijn de perfecte plekken om te gebruiken bij de ondersnijdingen kapsel zowel wanneer u mager als dikkere lokken heeft. Gebruik je stijltang om het grootste deel van dit complex uit te brengen. Maar als je staat te popelen om te gaan voor de ‘naturalesse’ zorg ervoor dat u het behoud van de natuurlijke textuur van uw haar behoudt als is hte haar golvend of super-strak. Veel plezier met het begin van uw zoektocht naar de meest stijlvolle kapsel van het jaar.

También te puede interesar