Twists

Een leuke kapsel voor vrouwen met kroeshaar is de twist. Een twist bestaat uit twee strengen haar die om elkaar heen gedraaid zijn. De unieke structuur en natuurlijke kruleffect van kroeshaar maakt het makkerlijk om een twist kapsel te maken. Wij van haarkapsels.org zullen u leren om een leuke twist kapsel te maken. U begint […]

Een leuke kapsel voor vrouwen met kroeshaar is de twist. Een twist bestaat uit twee strengen haar die om elkaar heen gedraaid zijn. De unieke structuur en natuurlijke kruleffect van kroeshaar maakt het makkerlijk om een twist kapsel te maken.

Wij van haarkapsels.org zullen u leren om een leuke twist kapsel te maken.

U begint door uw haar eerst te wassen maar voor dat u uw haar wast moet u het eerst uitkammen. Daarna moet u uw haar verdelen in 12 grote delen. Sommige vrouwen hebben minder delen nodig omdat ze minder haar hebben. Daarna moet u uw wijsvinger gebruiken om een deel van het haar te draaien tot het een koendoe vorm. Het is dus geen vlecht of twist, maar gewoon een streng gedraaid haar in de vorm van een kondoe. U kunt clips gebruiken om de koendoes vast te houden. Nu kunt uw in de douche.

Maak elk koendoe stuk voor stuk los en en was elk koendoe stuk voor stuk terwijl u uw hoofhuid lekker masseert. Na het wassen van elk koendoe moet u het weer in een koendoe vorm maken.

Na dat het haar gewassen is kunt u een Microfiber Tulband over uw haar doen om het haar sneller te drogen.

Gebruik de juiste haar producten om de kleine strakke krulletjes te laten intrekken.

Om te voorkomen dat je haar inkrimpt kunt u de krulletjes föhnen vanaf uw hoofdhuid tot ongeveer de helft van uw haar. Gebruik een föhn met een mondstuk, niet eentje met een kam. Zo behoudt u de krulletjes en de lengte van uw haar.

Nu dat uw haar goed voorbereid is kunt u beginnen met de twist kapsel.

Twists maken
Aan elk koendoe moet u een beetje curling crème voegen en meer dan drie twists maken. U moet uw hand gebruiken om de twists te maken. U moet uw haar niet kammen.

U kunt een twist kapsel los dragen tot dat uw haar volledig droog is. U kunt de twists ook in een bandje zetten of u kunt ze opgestoken dragen. U kunt gewoon slapen met uw twists. Het is wel aan te raden om een sjaaltje te gebruiken zodat de twists netjes blijven.

También te puede interesar