Twistout Kapsel

De twistout is echt een heel makkelijk kapsel. Een twistout kunt u niet maken zonder twists. Maar wat is een twist? Een twist bestaat uit twee strengen haar die om elkaar heen gedraaid zijn. De unieke structuur en natuurlijke kruleffect van kroeshaar maakt het makkerlijk om een twist kapsel te maken Om een goede twistout […]

De twistout is echt een heel makkelijk kapsel. Een twistout kunt u niet maken zonder twists. Maar wat is een twist? Een twist bestaat uit twee strengen haar die om elkaar heen gedraaid zijn. De unieke structuur en natuurlijke kruleffect van kroeshaar maakt het makkerlijk om een twist kapsel te maken

Om een goede twistout te maken, moeten de twists helemaal droog zijn. Hoe meeer twists u heeft hoe voller zult uw twistout  zijn.

Dit is hoe u een twistout moet maken. Als uw twists helemaal droog zijn, maakt uw ze gewoon los door ze de tegengestelde richting op te draaien. Je hoeft geen kam of borstel te gebruiken, het haar valt precies in het model van de twists. Dit lukt echt met bijna alle typen kroeshaar. De twistout blijft echter niet langer dan een dagje goed zitten. Maar met wat trucjes kunt u een twistout maar liefst week lang dragen. Hoe langer u het draagt hoe voller het wordt.

Zoals ik eerder heb aangehaald moet u het haar niet kammen. Als u het haar kamt trekt u de krullen uit elkaar. U moet uw vingers gebruiken om de twistout kapsel te maken.

Soms is het mogelijk dat een deel van het haar niet meer strat zit. In zulke gevallen kunt u een curling creme zoals de BBD Cruling Creme om dat deel weer even te twisten. U kunt uw vingers ook gebruiken om het deel van uw haar dat niet meer zo strak is te winden om uw vingers om het weer in vorm te brengen.

Slaap met een sjaaltje om en houdt het sjaaltje ook om tijdens het douchen. Stoom en vocht laten de krulletjes uitzakken.

Twistout Kapsel
4.80 / 5
4.80 - 33 Votos

También te puede interesar