Escrito por

Top 10 sexy steil kapsels

Het maakt niet uit als uw haar lang, kort, of gelaagd is. Steile kapsels zijn makkelijk te maken en extreem veelzijdig. Ze kunnen gedragen worden voor alle gelegenheden. Ze kunnen gedragen worden om naar een feest te gaan of een filmpremiere of zelfs naar de supermarkt te gaan.

Hieronder vindt u een lijst van de top 10 sexy steile kapsesl die passen bij elk gelegenheid. Deze tien kapsels zijn gedragen door tien beroemdheden voor verschillende gelegenheden.

Lang en sexy vooral in een donker kleur – bruin. Dit kapsel staat Fergie heel erg mooi.

Alyssa Milano draag haar haar in een rechte, gladde sexy stijl met een pony.

Natasha Beddingfield draagt hier een schouderlengte kapsel met lagen. Dit kapsel droeg ze tijdens de Today’s show maar u kunt het dragen om lekker naar de stad te gaan.

Megan Fox draagt een sexy, steil, lang kapsel tijdens de ‘johan Hex’ pers presentatie in San Diego. Dit kapsel staat haar heel erg mooi omdat het ook donker is. Het past heel mooie op licht kleurige ogen zoals blauw en groen.

Nicole Kideman een lang, steil kapsel naar de zijkant gedragen tijdens de 2009 American Music Award in het Nokia theater in Los Angeles. Blond haar staat haar heel erg mooi en kunt u ook heel erg mooi staan.

Kate Perry met een supersexy bob kapsel, mooi donker gekleurd. Een bob kapsel past bij elk gelegenheid.

Jennifer Lopez met een supersexy, steil kapsel met pony tijdens een speciaal VIP diner bij Balthazar’s voor de launch van Topshop/ Topman in New York City.

Leigthon Meester draagt hier een lang, lichte en steil hairstyle, wanneer ze samen met de ‘Gossip Girl’ Cast  een event bijwoont in het Madison Square Garden in New York.

Tyra Banks draag hiet een mooi lang en steil kapsel tijden de 2009 Daytime Emmy Awards.

Rachel Weisz draag een laag, gelaagd steil kapsel tijdens een foto shoot in Berlijn.