Stoeren Vrouwen Kapsels

Niet alleen mannen kunnen stoeren kapsels hebben. Vrouwen kunnen ook stoeren kapsels hebben. Hieronder vindt u een paar leuke, korte, morderne stoeren vrouwen kapsels.

kort stoer kapsel

Dit kapsel is stoer en kort geknipt. De felblonde kleur en het naar voren dragen zorgt voor een flinke hoeveelheid attitude. Als jij mee wilt doen met de haarmode trends van de zomer 2011, dan is dit iets om over na te denken. Kijk snel naar de andere kapsels!

kort pony kapsel

Dit is een kort kapsel met een rechte frou of pony. Door de rechte lijnen oogt het erg modern stoer en trendy. De bobline is nog niet voorbij. Hij is nu gewoon anders en moderner. Dit kapsel kan op verschillende manieren gedragen worden.

frou kapsel

Schuin naar voren en alweer een frou. Een kleine twist aan een enigzins klassiek kapsel en het word meteen nieuw stoer en trendy! De zomer kapsels benemen je de adem!

rood en stoer

Rood mag weer. Neem het wel net een stap verder. Kies een mooie kleur rood en een kapsel wat erbij past. Door dit kapsel zo in laagjes te knippen komt de mogelijkheid naar voren om er assymetrische lijnen in te zetten. Mysterieus met een oog bedekt ziet het er erg stoer uit. De zomer wacht op jou!

alternatief

Alternatieve kapsels 2011! Wat een powervrouw! Let vooral op de prachtige lijnen in de snit. De kleur is zeker niet alledaags en zal wel aandacht trekken. Juist door blauw haar een diepe schijn te geven ziet het er niet goedkoop uit. Zijn dit de kapsels uit de toekomst?

kapsel met krullen

Waarom moet je je krullen proberen te steilen of plat te drukken? Neem liever een kapsel dat je krullen omhelst. Ook als je kroezelig haar hebt, geen probleem. Voor het slapen gaan een paar dikke schuimrollers erin en jou krullen glanzen en dansen de hele dag!