Rihanna Kapsels

Rihanna is een grote hit in de muziekwereld en ze heeft reeds meerdere keren bewezen dat ze van plan is om dat te blijven Rihanna ziet er altijd mooi uit de de kapsels van Rihanna zijn leuk en hip. Wil jij ook een hip kapsel? Misschien is het kapsel van Rihanna wel wat je zoekt! Er is namelijk keuze genoeg. Een voordeel: de sterren weten zeker wat hip is! Straks loop jij er net zo hip bij!

entertaininerflu_1393623i_thumbVoor de hippe meiden is dit een prachtig kapsel. Dit Rihanna kapsel is niet te lang of te kort en vooral heel erg stoer! De lange pieken en de schuine snit zorgen voor een prachtige omlijsting van je gezicht en met dit Rihanna kapsel lijk je nog mooier dan je al bent.

f143-RihannaEen hele trend is het Rihanna jongenskopje. Dit Korte Rihanna kapsel is een geweldig alternatief op lange haren en geschikt voor degenen die er net iets verzorgder uit willen zien. De zeer lange pieken zijn erg mooi bij dit korte kapsel.

rihanna(7)(1)Hier zien we de Rihanna van een tijdje terug en ook deze meidenlook staat haar erg goed. Je hoeft zeker niet kort te gaan om mooi te zijn. Doe eens af en toe wat met je haar. Rihanna draagt hier een lage staart, er zijn opzettelijk enkele plukken los gelaten, en de scheiding is van opzij genomen.

Rihanna_Dimit_14261028_600Deze Rihanna bobline staat mooi bij iedere meid! Het is zo geknipt dat de haren dikker lijken en dat de bob naar binnen valt. Steel de show met je Rihanna bob.

RihannaPicture002Wat is het toch een mooi kapsel he?

rihanna-picture-6Rihanna met lang steil haar. Bij lang haar is het veel verzorgder als je het langzaam mooi glanzend föhnt met een grote ronde borstel. Borstel de haren goed door tijdens het föhnen en draai de borstel op het einde rond om mooie glanzende haarpunten te krijgen.

rihannashortOok kort haar is op verschillende manieren te dragen. Hier zien we Rihanna’s korte kapsel met een subtiele zijscheiding. Het is meteen een heel ander gezicht!

Stem of voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Grubb Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Netjes.be Plaatsen/stemmen op Digg Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us

Gerelateerde posts:

4.00 / 5
4.00 - 47 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar