Opsteekkapsels 2014

Opsteekkapsels worden met de dag steeds populairder. Met het haar zo opgestoken ziet de nek er verleidelijk uit welke de dame nog aantrekkelijker maakt. Meestal wordt dit haardracht op formele aangelegenheden gedragen en het mag voor straks absoluut niet missen tijden de kerstfeestdagen.

Het is natuurlijk heel erg belangrijk om een goeduitziende kapsel te hebben. En voor de meesten is het heel erg moeilijk om het haar zelf te stijlen dus gaan ze naar de haarstijlist.

Iets anders voor een formele gelegenheid maar u kunt het niet alleen, zoals eerder aangegeven heb u dan hulp nodig van de haarstijlist, geef duidelijk aan waarin u zin hebt. De haarstijlist zal wel een aantal boeken in zijn of haar salon hebben dus als u nog meer inspiratie nodig hebt dan kunt u de verschillende kapsels van de dames in de tijdschriften vergelijken met elkaar, bij deze gaat het om de opgestoken haarkapsels. Zorg er op zijn minst voor dat uw haarstylist ervaring heeft bij het opsteken van haren.

Bij fijn haar zal een opgestoken haar heel erg mooi staan maar daarnaast ook op de dames met half lang haar en lang haar. Aangezien het opgestoken haar zeer vleiend staat is het raadzaam om een paar foto’s te nemen van uzelf zodat u altijd aan wordt herrinerd hoe mooi opgestoken haar op u kan zijn.

Wanneer u op uw eentje het haar zal opsteken zijn er een paar artikelen welke u handig zou kunnen gebruiken. Ten eerste hebben we de bobby haarspelden ( dit is standaard ), een paar bandjes ( dat is om het haar omhoog te trekken) en haarspray om het haar intact te houden. Wanneer u mooie krullen wilt dan is het goed om een krultang erbij te hebben.

Een opsteekkapsel past op bijna alle gezichts vormen, dus geen probleem want bijna elke dame kan eentje op. Er zijn oneidig veel soorten opsteekkapsel, u moet er alleen rekening met houden welk kapsel bij welke gezichtsvorm past, (ronde, ovale, lange gezichten) maar feit is is dat bijna elke dame een opsteekkapsel kan dragen.

Draag eentje voor je eerstvolgende dineetje, u zult er prachtig uitzien.
Het creeren van een opsteekkapsel met kort haar is lang niet zo eenvoudig als bij iemand met lang haar. Uiteraard heef u dan minder haar om mee te werken wat maakt dat u minder hebt om wat te creeren.

Voor extreem kort haar kunt u gebruik maken van haargel om stekels te brengen aan uw haar. Om uw haar meer te doen lijken dan het is kunt u gebruik maken van shampoos en conditionars die voor volume zorgen.
Wat tegenwoordig ook vaak gebeurt is dat degenen met een korte kopje graag gebruik maken van haar extensies. Door deze eenvoudige idee kan elk dame nu profiteren van een leuke opgestoken kapsel.

Hieronder heb ik een paar tips ten aanzien van de opsteek kapels.
– Uw haar eerst in een medium tot lage paardenstaart plaatsen. U splits de pony dan in twee delen. Met een deel draai je om de pony tot een klein bolletje en hetzelfde doe je met de andere gedeelte. U plaatst hierna een elastiekje op beide bolletjes.
– Hebt u een lang gezicht ga dan voor een opsteekkapsel ter hoogte van uw nek. Een precies op uw hoofd is een foute keuze.
– Wanneer u haarextensies zal gebruiken op uw korte kopje dan is het heel belangrijk te weten dat u daarop geen krultang kunt gebruiken, anders zal het haar smelten. U kunt eenvoudig uw vinger om het haar draaien om krulletjes te maken.

Laat je inspireren door de opsteekkapsels gedragen door beroemdheden op de rode loper. Een beetje extra anders en prachtig voor uw volgende dineetje of gewoon elegant verschijnen op kantoor.

[youtube hQyHKusz59A nolink]

Laatste artikelen:

Korte kapsels 2012
Halflange kapsels
Kapsels Zomer 2012

Images:
Image 1
Image 2
Image 3

4.70 / 5
4.70 - 34 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar