Opgestoken Kapsels

Opgestoken kapsels zijn perfect voor een sjieke gelegenheid zoals een feestje of een huwelijk. Het word echter ook veel gedaan als vrijetijds kapsel. Het haar hangt niet in de ogen en zeker tijdens de zomerdagen is het gemakkelijk. Het is heel makkelijk om te leren hoe je je haar moet opsteken. VOLUME De basis voor […]

Opgestoken kapsels zijn perfect voor een sjieke gelegenheid zoals een feestje of een huwelijk. Het word echter ook veel gedaan als vrijetijds kapsel. Het haar hangt niet in de ogen en zeker tijdens de zomerdagen is het gemakkelijk. Het is heel makkelijk om te leren hoe je je haar moet opsteken.

VOLUME

fohn-onderstebovenDe basis voor een mooi opgestoken kapsel is altijd pas gewassen haar. Als het haar dunner is, dan kan er volume gecreëerd worden door het te föhnen terwijl je ondersteboven hangt. Volume begint namelijk bij de wortels van het haar. Door het te föhnen terwijl je ondersteboven hangt, blaas je de wortels naar boven voor meer volume. Volume blijft goed in het haar met de goede producten.

ACCESSOIRES

haarclipjes-opgestoken-haar

Voor het haar op te steken kunnen er veel verschillende accessoires gebruikt worden. Wat het beste werkt, kan verschillend zijn bij ieder haartype, hier kan dus het beste mee geëxperimenteerd worden. Haarstukjes zijn een zeer goede optie voor een snel opgestoken kapsel zonder dat het moeite kost. Hier kun je ook leuk mee spelen.

VLECHTJES

opgestoken-vlechtje

Voor een speelser effect kunnen er kleinere vlechtjes tussen het opgestoken kapsel geplaatst worden. Deze kunnen wel of niet vastgestoken worden. Genoeg tips gelezen? Hoe moet het nu eigenlijk? De basis van bijna ieder opgestoken kapsel is een kleine staart terwijl de meeste haren nog los hangen. De plaats van deze kleine staart moet goed gekozen worden omdat hier uiteindelijk alle haren naartoe worden getrokken.

NU HET OPSTEKEN.

casual-opgestoken-haar

Vervolgens worden de rest van het haar pluk voor pluk naar de kleine staart geplaatst. Dit kan rommelig, of voor volume kan er gesoupeerd worden. Ook kan het glad worden vastgezet met schuifspeldjes. Een leuk idee is ook om met de plukjes te draaien tot het spiraaltjes worden, dit geeft een heel speels effect. Helemaal boven op het hoofd of?

DE PLAATS VAN HET OPSTEKEN

hair_updo_8n

Iemand met een fijner gezicht kan het best hebben om het haar opgestoken bovenop het hoofd te dragen. De mensen met een normaal/dikker gezicht, kunnen het beter iets meer op de achterkant van het hoofd dragen. Meestal word de plaats gekozen waar de kruin zit. Ben je al klaar voor actie? Experimenteer Voordat je ergens naartoe gaat is het raadzaam om een week van te voren alvast een paar keer het haar op te steken. Hierdoor kan er een goede keus gemaakt worden, alsook getest worden of het goed blijft zitten.

De conclusie is om creatief te zijn met je haar. Kwaliteit is belangrijk, ook bij haarproducten. Volume zorgt voor een mooier opgestoken kapsel. Maak altijd een kleine staart terwijl de rest nog los hangt. En alles kan geleerd worden.

También te puede interesar