Escrito por

Nieuwe Emo Kapsels voor Jonge Heren

Het kapsel van emo jongens is vaak zeer herkenbaar. De meeste emo jongens hebben zwart haar dat naar één kant hangt. Daarnaast stoppen veel emo jongens ook een extra kleur in hun haar, omdat dit goed staat bij het zwarte haar.

Haarkleur kan een zeer belangrijke rol spelen als het gaat om emo kapsels zodat u de juiste kleurencombinatie kunt kiezen die bij uw persoonlijkheid past. U kunt kiezen voor een  natuurlijke, uniforme haarkleur zoals bruin of zwart maar u kunt een meer interessante kleur kiezen zoals een multi-tone haarkleur. Kies de kapsel die bij u past om comfortabel te volen.

Als u op zoek bent naar een stijlvolle en modieuze emo haarkapsel dan zijn deze nieuwe emo kapsels voor u. Het kiezen van de juiste emo kapsel is noodzakelijk indien u een nieuwe look wilt hebben.

Een emo kapsel zonder een pony is geen emo kapsel. Een pony trekt meer aandacht naar uw emo kapsel. De pony moet langer zijn dan de rest van het haar en wordt meestal aan de zijkanten gedragen. De pony moet permanent gewaarborgd zijn en moet heel erg glad zijn. Dit kunt u bereiken door gebruik te maken van een tang en met behulp van wax, gel of haarlak.

Het kiezen van een medium korte emo kapsel maakt het makkelijker om uw haar te stijlen. Medium korte emo kapsels hebben een relatief lage onderhoudsniveau.

De lange emo kapsels zijn meestal schouder lengte en hebben een zeer interessante look. De nieuwe stijlvolle emo kapsels voor jongens zijn bedoeld om veel aandacht te trekken. Het haar wordt piekerig kort geknipt in de rug terwijl het haar l het haar aan de zijkanten en aan de voorkant  lang is.

Zoals eerder gezegd zijn de meeste emo kapsels zwart in kleur maar andere kleuren zijn ook leuke. Sommige jongens kiezen voor een blonde emo kapsel. Het is heel erg leuk en ziet er prachtig uit. Een rode emo kapsel is ook heel leuk en ziet er prachting uit op licht kleurige jongens.

Een emo kapsels zegt veel over uw persoonlijkheid. Kies de kapsel die het best bij u past.