Mannen Informele Korte Steile Kapsels

Een informele korte steil kapsel is vrij stromende en makkelijk. U kunt deze kapsels kunnen dragen naar bijna elke informele gelegenheid of uitje. Ze zijn mooi en snel te maken en kunnen zijn thuis gemaakt worden. Deze korte en getextureerde kapsel is gekarteld gesneden door de bovenkant waardoor het makkelijk is  te stijlen is met […]
Haarkapsels

Een informele korte steil kapsel is vrij stromende en makkelijk. U kunt deze kapsels kunnen dragen naar bijna elke informele gelegenheid of uitje. Ze zijn mooi en snel te maken en kunnen zijn thuis gemaakt worden.

Deze korte en getextureerde kapsel is gekarteld gesneden door de bovenkant waardoor het makkelijk is  te stijlen is met een beetje wax. De zijkanten en achterkant zijn kortgeknipt en dicht bij het hoofd voor een nette en opgeruimde afwerking. Regelmatige knipbeurten zullen dit kapsel houden in vorm waardoor het gemakkelijk wordt te onderhouden.

Textuur en piekerige uiteinden is het belangrijkste doel voor dit kapsel. Piekekrige afgesneden uiteinden ovealr geeft deze look veel rand die makkelijk te stylen met een beetje wax.  Dit is perfect voor mannen met natuurlijke steil haar en zal regelmatig getrimt moeten worden elke 4-6 weken.

Dit is een korte en eenvoudige stijl ideaal voor mensen met natuurlijke steil haar. De achterkant en zijkanten zijn kortgeknipt en dicht bij het ​​hoofd. De bovenkant is lang genoeg om plat te worden gedragen  aan de bovenkant van het gezicht. Regelmatige knipbeurten houdt deze kapsel in vorm.

De achterkant en zijkanten van dit kapsel is kort geknipt dicht bij het hoofd. De bovenkant is gekarteld gesneden waardoor het gemakkelijk te stylen met een beetje wax of haarpasta. Dit kapsel is gemakkelijk te onderhouden met regelmatige afwerking elke 4-6 weken.

Mannen Informele Korte Steile Kapsels
4.90 / 5
4.90 - 38 Votos

También te puede interesar