Escrito por

Manieren om Super Steil Haar te Krijgen

Supersteil, glad haar raakt nooit uit de mode. Wij zien dat veel beroemdheden kiezen er steeds weer om hun haar glad te maken omdat glad haar veel nieuwe en creatieve mogelijkheden met zich brengt.

Glad haar accentueert de ogen in plaats van het haar vooral met highlights.

Er zijn drie mogelijkheden om je haar super glad te maken.

Moderne stylingsaparaten, zoals een crimper, straightener of ionic airbrush worden gebruikt om haar steil te maken.

  • Crimper: Maakt je haar steil met behulp van vlakke platen. Het gebruik van stoom versterkt de werking.
  • Straightener: Ontkrult je haar met behulp van smalle keramische platen.
  • Ionic airbrush: Maakt je haar steil met behulp van vlakke bladen.

Tip: Gebruik een keramische haar straightener om je haar glad te maken. Gezien het gladde oppervlak wordt de warmte gelijkmatig verdeeld, zodat je op elk punt dezelfde temperatuur hebt. Een keramische tang is controleerbaar en de keramische platen zorgen voor goede resultaten. Ze zijn ook makkelijk te gebruiken.

Wilde krullen kunnen steil gemakkt worden door gebruikt te maken van haarcosmetica zoals de klassieke FRIZZ EASE productlijn van starkapper JOHN FRIEDA. Bijvoorbeeld frizz ease 5 minuten manager: Een bijzondere fohn-lotion om je haar ‘easy’ te stylen. Voor een soepel, superglad resultaat.

CHI Haar Tang

Deze tang is ontwikkeld door Farouk Systems USA. De CHI tang gebruikt vloeibare pure zijde om het haar permanent glad te maken.

De CHI tang produceert negatieve ionen (door het keramische materiaal) die de zijide moleculen blijvend diep in de haarschacht duwen.

Voordelen: Je haar is extreem zacht en glanzend voor ongeveer zes tot twaalf maanden. Je haar wordt niet beschadigd.

Nadelen: Afhankelijk van de lengte en dikte van je haar kan het vier tot zes uur duren voordat je klaar bent met de behandeling. Het kan alleen door een professionele haarstylist gedaan worden. Het is een dure behandeling.

Klik hier om meer te lezen over steil haar.