Escrito por

Madonna paardenstaarten

Ik ben niet echt een enorme fan van Madonna maar ik vindt haar beroemde paardenstaart prachtig vooral voor meisjes. Dit noemen wij deMadonna paardenstaarten! Dit ziet u in de hieronder foto. Dit was waarschijnlijk een haarstukje maar dat maakt eigenlijk niet veel uit. Dit leuke kapsel kunt u maken door gebruik te maken van uw eigen haar.

Begin door een gewone paardenstaart te maken en trek vervolgens een gedeelte van de bodem als volgt. Dit is om de basis rechte wrap rond de paardenstaart te maken.
Omdat ik dit kapsel leuk vind voor meisjes ga ik niet voor de echte Madonna look dus zal ik de paardenstaart nie zo hoog op het haar zetten. Zorg ervoor dat het haar lekker vochtig i. Omdat ik rechtshandig ben wikkel ik het haar naar rechts. Tijdens het wikkelen moet u het haar vochtig en glad houden door water te gebruiken.

Trek het haar strak genoeg.

Nu voor de paardenstaart die is omwikkeld met een vlecht. Begin op dezelfde manier als hierboven maar u moet het gedeelte van het haar die uitgetrokken is van de onderkant vlechten.
Nogmaals wikkel je het rond de basis van de paardenstaart tot dat het uitgetrokken haar op is. Bind de vlecht af met een klein elastiekje, zodat je iets steviger heb om het aan te bevestigen. Zoals u kunt zien, is er een kleine clip onder de paardenstaart. U kunt bobby pins of een kleine baby clip gebruiken vooral voor dunne haar.
Daarna ka je een  paar krullen toevoegen aan beide zijden. Daar heb je het. Uw eigen Madonna paardenstaart voor uw schattige dochter. Niet  te veel werk maar wel schattig toch. Dit is een leuke kapsel maar het is niet alleen bedoeld voor meisjes. Vrouwen die houden van Madonna en willen op haar lijken kunnen dit leuke kapsel proberen.

De Madonna paardenstaart is terug.