Leuke kapsels maken

Je eigen leuke kapesel opzetten kan. In dit artikel heb ik enkele eenvoudige maar elegante kapsels aangehaald die je thuis zelf kan laten doen. Wat dacht je van de Japanse knot? Een hoge bolletje op de top van je hoofd. Vind je een knop saai? Wat dacht je dan van drie tegelijk, de drievoudige knop dus. Alle kapsels die ik hieronder heb vermeld heeft als bonus dat bij het los maken van het model je dan mooie grote en natuurlijke krullen erbij hebt.

De grote en springerige Japanse knot is heel erg populair, niet alleen in Japan maar ook op de rode loper. Je kan ze vrijwel overal vinden. Een knot maken is heel erg simpel maar lukt het je toch niet om een voor mekaar te zetten dan hebben we voor u hieronder een paar tips.

Je eigen hoge Japanse knot:
1. Maak een zeer hoge paardenstaart.
2. Breng je haar naar voren, en spuit haarspray, op zowel de binnen- als de buitenkant.
3. Wacht totdat de haarspray gedroogd is alvorens over te gaan naar de vorming van een knotje.
4. Pak al het haar en begin met het eind stukje en wikkel het wat losjes rond de basis. Gebruik haarpennen om het haar
onder het knotje te verstevigen.
5. Nogeens haarspray erover en voila…
Normaliter duurt het opzetten van een knot 5 tot 10 minuten.

De drievoudige knopen
Het is niet zo eenvoudig, als men misschien denkt, om dit kapsel te maken. Het hangt er helemaal van af hoe de drie knotjes liggen, dit zorgt namelijk voor de elegante uitstraling.

De beste methode:
– Het haar naar achter kammen en in drie delen verdelen.
– Creer van elke deel een lage paardenstaart.
– Een voor een pak je een paardenstaart en wikkel je het haar rondom de basis van het staartje, als gevolg hiervan krijg
je kleine knotjes.
– Verstevig de knotjes met haarspelden en maak het af met haarspray.

Leuke krullen
Er zijn een heleboel manieren om die leuke krullen aan uw kapsel te krijgen zonder het haar te beschadigen. Je kan bijvoorbeeld het haar vlechten, rollen, enzovoort.

Je krullen zullen wel niet zo perfect zijn als wanneer het gedaan wordt door een krultang. Teveel gebruik maken van een krultang kan het haar beschadigen.

De gemakkelijkste manier om uw haar krullend te krijgen is het gebruik maken van haarklepjes. Je kan ze bijna overal kopen, daarnaast zijn ze goedkoop en komen ze in alle vormen, maten, modellen en kleuren. Sommigen zijn bedekt met parels en anderen met steentjes. U kunt ook effen haarklepjes kopen om ze zelf naar keuze te versieren met glitter, stof en kleine bloemen. Laat het combineren met uw pakje.

Pas wanneer het haar voor 90% droog is kan je de decoratieve haarklepjes gebruiken. Het is hetzelfde als hoe je pin krullen zou maken, alleen gebruik je hier veel minder accessoires, aantallen, zoals bij het geval van de haarklepjes. U laat het enkele uren staat en zodra je de klepjes weghaalt kan je de krullen met haarspray voorzien. Maar wanneer uw haar steeds wegglipt vanonder een haarklep kunt u gebruik maken van haarpennen.

Haarvlechtjes heb je in verschillende modellen en net als bij het gebruik maken van haarklepjes kun je ook de dag door gaan met haarvlechtjes. Kies een leuke model uit en draag het de hele dag. In de avonduren wanneer u op stap moet kunt u het vlechtje of de vlechtjes losmaken en hierop haarspray doen.

Een knot is een klassieke manier om aan krullen te komen. Van haar dat bijna droog is maak u een paardenstart, deze draai je steeds weer rond om de basis en zet het vast met haarpennen of een rubberen band. Uw haren krijgen hierdoor dan mooie natuurlijke krullen. Dit geldt sowieso ook bij de hoge Japanse knot. Naast haarklepjes of haarpennen kunt u ook op de plaats van de basis op het knot een sjaal plaatsen, dit zal het haar ook helpen op zijn plaats te houden en daarnaast heb je dan ook een leuke haarkapsel.

De knot komt in mijn artikelen steeds weer terug. Zoals u ziet heeft het ook zijn voordelen naast alleen een elegant haarkapsel.

[youtube 71BjA6h7daM nolink]

Laatste artikelen:
Kapsels voor groot hoofd
Kapsels voor Halloween
Kapsels voor groot voorhoofd

Images
Image 1
Image 2
Image 3

4.10 / 5
4.10 - 33 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar