Leuke kapsels foto’s

Haarkapsels

In dit artikel zal ik u voorzien van een aantal foto’s die te maken hebben omtrent de kapsels waarover ik voorheen heb geschreven. Bij deze zal ik nemen de:
– Retro kapsels
– Halloween kapsels
– en Feestkapsels

In het artikel “Kapsels Zomer 2012” zult u zien dat ik heb gesproken over Retro kapsels. Maar zoals u weet zijn er tal van verschillende Retro haarmodellen. In dit artikel bijvoorbeeld zal ik u meer van deze modellen laten zien.

Maar waarom zou u kiezen voor Retro?
Retro betekent niets anders dan klassieke schoonheid en ultieme vrouwelijkheid. Geen enkel ander haarstijl kan, zoals dat bij de Retro haarstijl, voor de perfecte elegantie, houding en verfijnde uitstraling zorgen. Er is echt iets heel byzonders aan dit kapsel welke niet met woorden omschreven kan worden. Je moet het echt zien of het echt dragen om te begrijpen wat voor effect dit kapsel kan hebben.

Maak je een moeilijke periode mee bij het uitkiezen van de perfecte haarkapsel voor een belangrijke evenement waar je van top tot elegant eruit moet zien? Dan moet je de Retro kapsel echt proberen want hiermee kan het niet mislukken.

Waarom gekozen voor foto’s omtrent halloween haarkapsels? Natuurlijk ja, de leuke creaties, kleuren en gezelligheid die het hebben van zo een kapsel alleen al meebrengt. Daarom kunt u in dit artikel ook genieten van een paar leuke halloween kapsels.

In het artikel “Kapsels voor Halloween” hebt u al kunnen genieten van de “Bruid van Frankenstein” halloween haarkapsel en de “Big Afro” haarkapsels.

Je kleden voor Halloween is altijd leuk en het uitzoeken van een leuke haarkapsel is eigenlijk niet zo moeilijk doordat je alle informatie even snel kunt opzoeken op het net. Je Halloween haarkapsel maakt de totale “look” compleet maar een foute kapsel kan het in een oogwenk breken. Anderen beweren dat het geheim voor de ultieme “Halloween look” in het gebruik van de juiste make-up ligt. Persoonlijk vindt ik dat juist niet, bij mij zorgt het kapsel juist voor het nodige effect.

Het is daarom heel erg belangrijk om de juiste kapsel te kiezen die gepaard gaat met het pakje. Het resultaat zal ervoor zorgen dat je “Halloween look” perfect naar voren komt.

Paardenstaartjes, brede haarbanden en opsteekkapsels, allemaal modellen die ik heb genoemd in het artikel “Kapsels voor feesten”.

Het paardenstaart is een zeer simple kapsel die leuk staat voor op een feestje. U kunt er namelijk veel kanten op. Behalve de welbekende simpele en gewone paardenstaart kunt u het aan een kant dragen (zoals uitgelegd in genoemde artikel) of maak er een hoge pony van. Natuurlijk zijn er meer zoals u boven in de foto’s hebt gezien. Veel plezier met je creaties en vergeet niet dat de haaraccessoires ook van nut kunnen zijn.

Hierboven heeft u ook mogen genieten van opsteekkapsels. Dit kapsel kan wel op een ieder, je hebt natuurlijk ook verschillende modellen. Opsteekkapsel is maar het kernwoord en daaruit voortvloeien de verschillende modellen. Voor een hete en sexy uitstraling kunt u dan kiezen hiervoor.

Dit artikel wil ik compleet maken met wat informatie en foto’s van “EMO haarstijlen”. Dit kapsel is geliefd onder de meisjes zowel de jongens. Er wordt gezegd dat ze op dit manier hun gevoelens uiten. Check de foto’s en geef me gelijk of ongelijk. Lijkt het niet alsof ze allemaal verdrietig zijn terwijl ze dat niet zijn?

Er is geen twijfel aan dat dit kapsel nu heel erg in is. Heeft u genoten van de foto’s hierboven en wilt u graag eentje? Ga dan snel bij uw haarstylist want dit kapsel past wel op bijna een ieder. Wat ik ook erbij wil zeggen is dat dit kapsel niet teveel gewassen mag worden.  En daarnaast zijn er geen vaste grenzen voor het hebben van een EMO haarkapsel.

[youtube V9-tDuIhxWU&feature=results_main&playnext=1&list=PLF9D73C7771C67BDC nolink]

Laatste artikelen:
Kapsels voor feesten
Kapsels voor heren
Leuke kapsels maken

Images:
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 6
Image 7
Image 8
Image 9
Image 10
Image 11
Image 12

3.80 / 5
3.80 - 46 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar