Lange Blonde Vrouwen Kapsels

Haarkapsels

Er is vaker gebleken dat de meeste aantrekkelijke een mooie vrouwen zijn vrouwen met lange blond haar. Met lang blond haar heb het beste scoort bij de mannen.

Heeft u lange blond haar? Haarkapsels.org heeft leuke kapsels voor lang blond haar met verschllende variaties.  Heeft u geen blonde haar? Misschien kan je toch gaan voor een blonde haar kapsel om alle harten te stelen. Zowel donkerblond lichtblond champagne en platinablond zijn erg in de mode. Je kan dus nooit verkeerd gaan! Lees snel verder over lang blond haar.

Ook in 2011 is ook gebleken uit verschillende onderzoeken dat mannen vrouwen met lange blonde haar aantrekkelijk vinden. Deze kapsels zijn voor gladde en krullende blonde haar.

Gezond haar is mooi haar en zeker bij lang blond haar zijn glanzende lokken zeker een must. Verzorg je lange blonde haar door het regelmatig te laten bijknippen aan de puntjes en was je haar niet te vaak om het gezond te houden.

Lange emo kapsels

Onder de jonge meiden zijn lange emo kapsels heel erg populair. Emo kapsels zien er stoer en stijlvol uit en kan met witblond en zelfs zwart haar. Deze alternatieve emo kapsels worden een steeds grotere trend en van het scene kapsel tot aan het emo kapsel veelvuldig te zien in middelbare scholen.

Halflang blond haar

Ook halflang blond haar is erg in de mode en zal waarschijnlijk altijd blijven. Zowel donkerblond wat bijna tegen het bruine aanzit zoals dit Victoria Beckham kapsel of stralend goudblond haar in laagjes. De variatie op de bob.

Lang blond haar met pieken

Natuurlijk lang blond haar of lang blond haar met een pony zijn erg in de mode. Zorg ervoor dat het er natuurlijk uit blijft zien en je kan de plank zeker niet mis slaan.

Schuin opgeknipt blond haar

Neem eens een schuin opgeknipt kapsel zoals hierboven. Ook donkerblond met highlights blijft een echt toppertje!

Klik hier voor meer leuke blonde kapsels vooral voor 2012.

3.80 / 5
3.80 - 40 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar