Krulhaar Verzorgen: Mooie Glanzende Krullen

STAP VOOR STAP KRULLEN MOOI MAKEN 1:Gebruik een goede shampo en cremespoeling. Was  je haar niet te vaak. Als het echt moet gebruik dan een goede shampo. Het kan niet verzorgend genoeg zijn. Ook kan cremespoeling een hele nacht in het haar gehouden worden voor meer verzorging van het haar. 2:Haarmaskers Hetgene waar mensen met […]

STAP VOOR STAP KRULLEN MOOI MAKEN

1:Gebruik een goede shampo en cremespoeling.

Was  je haar niet te vaak. Als het echt moet gebruik dan een goede shampo. Het kan niet verzorgend genoeg zijn. Ook kan cremespoeling een hele nacht in het haar gehouden worden voor meer verzorging van het haar.

2:Haarmaskers

haarmaskerHetgene waar mensen met krulhaar niet omheen kunnen zijn haarmaskers. Koop speciale maskers of maak ze zelf. Olijfolie is erg goed voor krulhaar en kan ook een hele nacht in het haar blijven zitten om de kroezerigheid uit de krul te halen.

3:Haarcreme en Serums

haarserumOok hier kan een krullenkopje niet genoeg van gebruiken. Vooral ‘Frizz Ease’ van ‘John Frieda’ is een aanrader. Bij kapperswinkels hebben ze ook vaak de meer gespecialiseerde producten voor krulhaar.

4:Niet borstelen

grove kamGebruik enkel een grove kam voor je krullen. Hiermee voorkom je beschadiging.

5:Pas op met de föhn!

fohnFöhnen van krulhaar kan een regelrechte ramp worden als het niet goed word gedaan. Richt de föhn altijd met de haargroei mee en laat je haar eerst grotendeels opdrogen.

6:Zoek een goede kapper

kapperIeder kapsalon zal beweren dat ze heel goed zijn in het knippen van krulhaar. Dus het valt niet mee er een te vinden. Hoe knip je krulhaar? Het staat onder aan deze post beschreven. Een goed idee is als je iemand ziet met mooie krullen het nummer van haar kapsalon te vragen.

7:Lang haar

langekrullenKrullen zijn het mooist bij lang haar.

KRULLEN OMTOVEREN

steilenAls je rechte haren mooier vind, genoeg hebt van je krul, of als het je gewoonweg onzeker maakt kan je het natuurlijk steilen. Zoek een goede steiltang die in jouw budget past. Gebruik altijd serums om je haar zoveel mogelijk te beschermen tegen de hitte van de steiltang.

Ook bij de kapper kunnen ze je haar vaak steilen. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor om het zowel tijdelijk als permanent te laten doen.

krultangMet een krultang of met grove rollers kan de krul als het ware omgevormd worden tot een andere krul. Dit is erg mooi en creatief. Ook laten haren die al reeds krullen zich veel beter bewerken en blijven de geplaatste krullen er goed in zitten.

También te puede interesar