Escrito por

Korte Krullende Mannen Kapsels

Mannen korte krullende kapsels kunnen sterke golven, losse krullen of strakke krullen hebben. Kort krullend  casueel kapsel kunnen het “Ik heb net een duik op het strand gehad” hebben of  ze kunnen korter gedragen worden, dichter bij het ​​hoofd en netter. Als u op zoek bent naar een casueel look die een beetje meer op de nette kant is  dan hmoet je je lokken een iets korter houden, vooral op de zijkanten en achterkant. Anti-frizz producten kunnen voorkomen dat je haar uit de handen gaat en pommade of serum kanje helpen op je krullen te bepalen.

Dit natuurlijk krullende kapsel heeft  uniforme laagjes geknipt overal  voor een goed uitgebalanceerd look en gevoel. Het is gemakkelijk te onderhouden met regelmatige afwerking elke 4-6 weken. Deze look is zeer geschikt voor elke gelegenheid en heeft alleen maar een beetje product nodig voor glans.

Dit krullende kapsel  is afgebroken door de achterkant en zijkanten. De bovenkant is lang genoeg om de natuurlijke krullen te doen wat ze het beste doen. Een beetje haarproduct is nodig om deze look te stijlen en regelmatige knipbeurten elke 4-6 weken zijn nodig  om de vorm te behouden.

De achterkant en zijkanten van deze korte kapsel is clipper korte kapsel en is netjes rond de achterkant en zijkanten. De bovenkant is gekartelde gesneden om de natuurlijke krullen te laten doen wat zij het best doen. Dit is een geweldige look voor mensen met een natuurlijke knik of krullen in hun haar en zijn op zoek naar een kapsel met vorm en houding.