Korte Kapsels

Er zijn veel nieuwe korte kapsels. Dit is een van de trends van deze zomer. Hieronder vindt u een paar van de meeste aantrekkelijke kapsels. Neem snel een kijkje! Dit kort kapsel is met een schuine mooie lijn geknipt. Door een paar plukken extra lang te houden, krijg je een speels effect. Het hoeft allemaal […]

Er zijn veel nieuwe korte kapsels. Dit is een van de trends van deze zomer. Hieronder vindt u een paar van de meeste aantrekkelijke kapsels. Neem snel een kijkje!

kort kapsel

Dit kort kapsel is met een schuine mooie lijn geknipt. Door een paar plukken extra lang te houden, krijg je een speels effect. Het hoeft allemaal niet meer zo precies. Druk uit de manier waarop u voelt.

kort schuin kapsel

Dit blonde korte kapsel is zo geknipt dat het volume toevoegd aan het haar. Door de schuine lijnen is het prachtig om naar voren te dragen.

kort kapsel 2008

Dit korte kapsel heeft een rechte frou en een schuine lijn vanuit het oor. Hierdoor is het meteen stijlvol maar ook speels en past prachtig op de jongedame.

kort kapsel 2008 rood

Aardbeienrood kan prachtig zijn bij een cremeachtige huidkleur. Het kapsel is een beetje opgeknipt waardoor het altijd bol naar binnen valt.

kort kopje

Een jongensachtig kort kopje kan juist extra vrouwelijk zijn. Door de frou expres schuin te knippen creren ze een nonchalante look die erg uniek is.

kort laagjeskapsel

Out of bed: een super makkelijk kort kapsel. Heel mooi in korte laagjes geknipt en langer gelaten aan de achterkant.

kort kapsel 2008 mooi hoor

Dit is ook een prachtig kort kapsel. Door het haar aan de bovenkant iets langer te laten valt het mooi. Het ‘oogt’ als lang haar maar is toch vrij kort en makkelijk.

kort kapsel 2008 crop

De crop maar dan een moderner versie. Een heel mooi karakteristiek kapsel. Als je kort haar wilt, dan is dit een goeie begin.

modetrend kort kapsel

Advertisement

Dit korte kapsel is helemaal anders maar toch vind ik dit een geweldig kapsel. De lange frou oogt heel erg modern maar door de korte laagjes bovenop kan er toch volume gecreerd worden. Een prachtig kort kapsel.

U heeft genoeg mogelijkheden en kunt een leuke korte kapsel kiezen. Deze kapsel zijn voor vrouwen, dames, en ook jongedames.

Korte Kapsels
4.30 / 5
4.30 - 26 Votos

También te puede interesar