Korte kapsels voor een rond gezicht

Bij het hebben van een ronde gezichtsvorm kan het meestal heel moeilijk zijn als het gaat om het kiezen van de juiste haarkapsel. Maar eigenlijk hoeft dat in principe helemaal niet zo te zijn. Vind u dat uw gezichtsvorm aan de ronde kant is? Sta voor de spiegel, u zult zien dat de breedte van het gezicht net even lang is als de lengte van het gezicht. Dit kan wel een beetje verschillen maar de overeenkomst is vrijwel opmerkbaar.

Bij een ronde gezicht zult u ook zien dat er sprake is van een zekere volheid op en onder uw jukbeenderen. Mensen met een ronde gezichtsvorm hebben dan meestal ook een brede haarlijn, minder-uitgesproken kin en een nek die er in de meeste gevallen heel kort uit ziet.

Er is in feite geen perfecte haarkapsel voor iemand met een ronde gezichtsvorm. Als we moeten letten op de lengte van het haar, het haar textuur, gewicht, de leeftijd alsook het levenstijl. Deze elementen bepalen uiteindelijk de toepasselijke en perfecte haarkapsel.

Er zijn heel goede richtlijnen te vinden welke u zeker kunt gebruiken maar de beste oplossing welke ik aan u zou willen adviseren is dat u liever opzoek gaat naar een stijl die het beste werkt aan uw voorkeurs behoeften.

Ik heb hieronder toch wat enkele tips voor wat uw korte haarkapsel zeker mag hebben.
1. Pony in laagjes, liever dit dan een rechte of zware pony.
2. Korte stijlen die hoogtes aangeven.
3. Stijlen die lengte toevoegen.
4. Haarstijlen die ervoor zorgen dat de zijkanten van het haar kort wordt gehouden of dicht bij het gezicht.
5. Krullen rond de kroon, gelieve niet ter hoogte van de wangen, dit om hoogte te creeren. Houdt de zijkanten kort met een krullende haarstijl.

Kort haar op een ronde gezichtsvorm is een goed idee, zolang het kapsel genoeg volume levert alsook een stijl waarbij het evenwicht van de breedte van het gezicht wordt gehouden. Gaat u voor een korte kopje? vraag dan aan uw haarstijliste naar een ruige, gelaagde haarkapselm dit in plaats van een botte haarkapsel.

Bij het kiezen van een haarkapsel voor een rond gezicht, zorg dan ervoor dat het kapsel hoeken aanbiedt alsook lagen en randen. Een stijl waarbij er sprake is van één lengte, met name een bob tot kin lengte zal werken bij iemand met een ronde gezichtsvorm. Hou er dan ook rekening mee met het soort haar die je hebt alvorens over te gaan tot een haarverandering. Bepaalde stijlen werken het best op steil haar, terwijl je anderen liever ziet in krullend haar.

Als u iemand met een rond gezicht en een geweldige kapsel ziet, controleer dan of dat zal werken op uw haartype, alvorens u deze kapsel probeert te kopiëren.

Een ding die u in gedachten moet houden is het vinden van een stijl waarvan je zeker weet dat je zal genieten. Het is in feite nutteloos om met «de perfecte haarstijl» te lopen als deze onmogelijk is te handhaven, het voelt onnatuurlijk of u hou er gewoon niet van.

Een trend die zeker is bijkomen kijken, welke te maken heeft met de mode en haar industrie, is individualiteit. Met andere woorden, durf hebben. Een haarkapsel opgemerkt die u heel graag mooi vindt?, ook al staat het als vijand tegenover de regels voor rond-gezichtigen? Probeer het dan maar uit, of past wat lichte stijltechnieken toe welke wel meewerkt aan de vorm van uw gezicht.

Waarop het allemaal uiteindelijk neerkomt is, hebt plezier met uw haar. Houdt u van de look, ook al vindt het zich niet terug in de regels?, je zal er toch goed uitzien, omdat je in feite blij mee bent.

[youtube R5woZd6NAMM&feature=related nolink]

Laatste artikelen:
Leuke kapsels foto’s
Kapsels voor feesten
Kapsels voor heren

Images
Image 1
Image 2
Image 3

4.10 / 5
4.10 - 45 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar