Korte kapsels 2012

Een korte kapsel hebben is niet ongewoon maar voor de komende kerstdagen staat het kapsel als een must-have in het lijstje van trendy haarstijlen 2012

Vele mensen lopen rond met een korte kapsel omdat het zeer eenvoudig is om te behandelen maar wat ze ook niet weten is dat deze kapsel vooral in laagjes de mode trend is in de categorie: korte kapsels 2012. En vooral het meest gewilde kapsel voor dit winter seizoen.

Deze subtiele kapsel – in laagjes – moet u dit seizoen zeker op uw koppie hebben, voor een compleet ander look en gevoel, iets meer sensueel en sexy maar subtiel en terughoudend.Deze kapsel voorziet uw gezicht van een perfecte frame en accentueert lieve gelaatstrekken.

Voor degenen die gaan voor de punk-rock stijl kiezen dan de puntige oftewel stekelige korte haarkapsel met een moderne touch. Zeer stoer en mooi, niet alleen op de jongeren maar ook op de minder jongeren.

Korte kapsel met een pony

Pas pony toe, op uw korte kapsel, het zal uw winter enthousiaster en levendiger verwelkomen. Pony hebben staan perfect in combinatie met een pixie kapsel, een korte bob, een stompe kapsel – in laagjes – en natuurlijk uw puntige oftewel stekelige korte haarkapsel.

De populariteit van deze kapsels gaan met meerdere mate tot zelfs in de wintermaanden van 2012 voort. Heeft u zin in een metamorfose dan kunt u zeker gaan voor een nieuwe kapsel en natuurlijk zo een korte haarstijl in laagjes. Met de juiste kapster krijgt u een geweldige haarkapsel, het zit goed op bijna alle type gezichtsvormen en het is een fantastische haarstijl welke elk gelaatstrekje zal verbeteren en benadrukken.

Beschikt u over een korte kapsel – in laagjes – dan kunt u daarvoor dikte, volume en beweging in toevoegen. Heeft u dof haar – niet erg interessante haar, dan kunt u deze look proberen nl een korte kapsel in laagjes het zal  uw kopje nieuw leven blazen en opwinding uitstralen.

Een ander reden waarom dit kapsel zo geliefd en populair is komt door de veelzijdigheid, u kunt met een korte kapsel namelijk vele kanten op en daarnaast is het heel eenvoudig bij het onderhouden. Uw korte kopje kan in veel verschillende modellen gebracht worden zonder dat u daarvoor te diep in uw buidel gaat voor haarprodukten en zondermeer geen luttelose lange uren aan uw kapsel spenderen, er is veel te doen.

Voor het stijlen van een korte kapsel in laagjes voor de winter van 2012 is heel erg makkelijk, de keuze ligt helemaal aan de persoonlijke voorkeur van de dame. Lagen kunnen alleen aan de uiteinden of aan het beneden stukje van het haar voorkomen of over het gehele haar vanaf de pony tot naar de zijkanten en aan de achterkant. Het kan worden weggeknipt met korte lagen over het gehele kapsel of de laagjes kunnen kort wordt geknipt aan de achterkant terwijl het lang gedaan wordt vanaf de kruin tot aan de zijkanten.

Voor vrouwen met dik en onhandelbaar haar  zal een korte kapsel in laagjes wat dunner worden en beter behandelbaar terwijl u daarnaast wat textuur en beweging in brengt. Een korte kapsel in laagjes is een beter alternatief ten opzichte van een korte stompe bob kapsel voor dik-harigen. Het kan een korte pixie kapsel zijn in laagjes, een swingende korte bob in laagjes en zelfs een rommelige korte kapsel in laagjes.

<a href="»>

<a href="»>[youtube xODOqQYKfEE nolink]

Wilt u de volledige aandacht van uw partner krijgen dan ga dan verder met uw korte kapsel, u kunt de laagjes die extra toevoeging geven of u kunt het ook kleuren in de meest trendy kleuren van het seizoen. Ga maar na wat de populaire haarkleuren zijn van dit seizoen en pas uw haar daaraan maar het hebben van gekleurde streepjes in verschillende tinten of zelfs kleuren zal niet alleen uw partner zijn belangstelling trekken maar u wordt totaal het toppunt van belangstelling. streepjes komen het best uit op korte kapsel – in laagjes.

Laatste artikelen: – Halflange kapselsKapsels Zomer 2012Onhandig met de krullen van mijn kind…

Images: – Image 1Image 2Image 3

4.10 / 5
4.10 - 38 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar