Escrito por

Korte Formele Mannenkapsels

Heren korte formele kapsels kunnen het best worden omschreven als netjes,  georganiseerd en goed verzorgd. Ze kunnen glad en strak of golvend en krullend, maar ze zijn altijd netjes en met een mooie afwerking.

Deze kapsels zijn klassieke kapsels met korte achterkant en zijkanten.  Deze soorten van stijlen zien er geweldig uit gecombineerd met een pak en das.

Heren korte formele kapsels zijn zeer snel en eenvoudig te maken en de kortere stijlen hebben blijvend dapperheid, wat betekent dat ze er fantastisch uitzien voor uren.

Dit gladde suave look is spits in het hoofd door de zijkanten en achterkant. De bovenkant is lang genoeg om te worden geveegd over naar een kant voor een gladde en sexy afwerking. Dit kapsel is het meest geschikt voor mannen met steil haar en zal moeten regelmatig geknipt worden elke 4-6 weken.

Dit is een nette en opgeruimde kapsel dat perfect is  voor mannen met natuurlijk steil haar. De achterkant en zijkanten zijn kortgeknipt en dicht bij het hoofd. De bovenkant is lang genoeg  om over geveegd te worden voor een gladde en formele afwerking. Dit kapsel is gemakkelijk te onderhouden met regelmatige knipbeurt elke 4-6 weken.

De achterkant en de zijkanten van deze netjes en opgeruimd kapsel is tondeuse kort geknipt met een aantal 1-2. De bovenkant heeft lagen die deze look veel hoogte en textuur geeft. Dit kapsel is makkelijk te stylen met een beetje wax of haar pasta voor een glans.