Kapsels Zomer 2012

Retro kapsel

Terwijl de zomer nadert is het hoog tijd om de kou achterwege te laten en de warmte te verwelkomen met een nieuwe kapsel. Retro is terug, hippe sjaal voor op je hoofd, de ‘wet look’, middenscheidingen, een hoge bol en gedurfde tinten.

Als extra een complete how-to-do-it-yourself-retro voor je eigen retro kapsel…

Elke seizoen brengt met zich mee een nieuwere en spannende trend, maar alhoewel bepaalde van de kapsels van vorig jaar weer terug ziet in de komende seizoen zult u toch de verandering oftewel de verbetering hiervan opmerken – het is een tikkeltje anders.

De meeste haarstijlen voor de zomer van 2012 zijn veel meer ontspannend, vrijer en heel erg simpel voor om het zelf te kunnen doen.

Retro kapsels evenals glad gekamd haar – strak naar achteren, oftewel de ‘wet look’, zijn slechts twee van de grootste haartrends die op zowel de rode loper als de New York Fashion Week heerst.

Ook graag zo een retro kapsel? Maar geen idee hoe en waar te beginnen? 6 simpele stappen voor je eigen retro;

Stap 1: Volume – basis Volumespray / volumemousse: na het wassen spray/mousse aanbrengen

Stap 2: Föhnen Föhn je haar droog met je hoofd gericht naar onder  – voor extra volume

Stap 3: Retrokrullen Gebruik warme rollers voor aan de onderkant van je haar – voor de gewilde retrokrullen

Stap 4: Touperen Haarlok per lok touperen – extreem retro

Stap 5: Gladmaken Het haar zachtjes borstelen en creëer nog extra volume, naar tevredenheid.

Stap 6: Afwerking Glansspray voor de finishing touch.

Voor de ‘wet look’ moet je gebruik maken van de juiste produkten, en het strak naar achteren dragen. Om je haar de gehele dag zo te kunnen houden moet je dan veel van het produkt, die ervoor zorgt dat het haar een natte effect heeft, gebruiken. Om die look completer te maken kan je beter gekleed gaan in mannenmode geinspireerd voor die sexy macho gevoel.

Rihanna met een sjaal

Een van de grootste trends voor dit seizoen is het gebruik maken van sjaals op je haar. Het is een heel erg eenvoudige en makkelijke kapsel voor in de warmere maanden. Behalve bij een slordige kapsel, deze is tevens ook een trend, is het gebruik maken van de hoofdsjaal ook een manier om je haar te dragen als je echt niet weet wat te doen met je haar, maar toch elegant.

Het gebruik van scheidingen is onopgemerkt voorbijgegaan tijdens verschillende modeshows. Om dit te bereiken trekt je het haar rechtdoormidden naar onderen en draag uw haar in een paardenstaart of gewoon strak gekamd naar achteren om zo de aandacht te plaatsen op de middenscheiding. Niet een ieder draagt het graag, voor zij die niet willen is er dan de scheiding die meer aan de linker of rechterkant wordt getrokken, trek hierna dan je haar naar achteren of aan de zijkant om het gescheide deel te accentueren.

De welgemeende hoge bol, dat kan en mag want het hoort ook onder de trend van 2012. Alleen is het dit seizoen bijgewerkt tot de geknoopte bol. Om dit te krijgen moet je uw haar in een knot vormen boven op je hoofd. Dit is de perfecte stijl voor de mode magneet.

Gedurfde tinten zoals roze, een geweldige manier om je haar te kleuren voor dit seizoen. Katy Perry werd eerder al gezien met een vrij opvallende roze haarkleur. Deze haarkleur heeft zich kunnen bereiken tot de New York Fashion Week en is bij meerdere modeshows opgemerkt. Voor de finishing touch een scheiding aan de zijkant voor je gedurfde kapsel.

Elegant

Als extraatje hebben we voor u – de trend voortgebracht door de welbekende Chanel voor de komende seizoen: Het haar vast in een knot met kleine accessoires, met name parels.

<a href="»>

<a href="»>[youtube cj7oD_due7I nolink]

Laatste artikelen

Onhandig met de krullen van mijn kind…Haar Masker Droog HaarHaar Masker Olijfolie

Images – Image 1Image 2Image 3

4.51 / 5
4.51 - 40 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar