Kapsels voor Vrouwen Boven 30 jaar

U bent in uw 30 en soms kan het een beetje raar zijn. Je bent opzoek naar een kapsel die u met plezier kan dragen. U heeft advies nodig? Haarkapsels.org is de juiste plaats voor kapsels voor vrouwen boven 30 jaar. Een "moeder kapsel" is niet voor u! Het is waar dat  u mischien een […]

U bent in uw 30 en soms kan het een beetje raar zijn. Je bent opzoek naar een kapsel die u met plezier kan dragen. U heeft advies nodig? Haarkapsels.org is de juiste plaats voor kapsels voor vrouwen boven 30 jaar.

Een «moeder kapsel» is niet voor u!

Het is waar dat  u mischien een moeder bent maar dat betekent niet dat u op een moeder moet lijken. U bent past in uw 30s. U heeft genoeg tijd om een korte kapsel te dragen.

Uiteindelijk is uw kapsel is afhankelijk van uw gezichtsvorm. Vrouwen met een langere gezichten zullen kort kapsels willen dragen maar de rest van ons moeten vrij voelen om langere kapsels te dragen. Langere kapsels kunt u  krullend, recht, omhoog, of omlaag dragen (lange kapsels als dat van Sarah Michelle Gellar en Kate Hudson’s zijn goede opties). Lange kapsels geven een meer jeugdige uitstraling.

Gekke kleuren en extreme veranderingen, zoals het gaan van zwart naar blauw is niet voor u. Het lijkt echt goedkoop.

Vrees niet, u kunt uw haar nog steeds kleuren  maar u moet een kleur kiezen die past bij uw huid. Neem Christina Hendricks. Ze is van nature blond, maar deze rode kleur werkt samen met haar huid. En aan de andere kant, laat Liv Tyler u zien dat binnen blijven met uw natuurlijke schaduw kan prachtig zijn.

Het is heel belangrijk om een natuurlijke kleur te kiezen omdat als u ouder wordt uw huid ook moe. Een natuurlijke tint laat uw huid fris lijken.

Ernstige bollen zijn niet voor uw. Het trekken van uw haar in een bol kunt u ouder laten lijken.

También te puede interesar