Kapsels voor uw Dochters

Uw kleine spruit moet weer eens naar de kapper. Welk kapsel gaat zij leu vinden? Gaat het bij haar gezichtsvorm passen? Gaat u als moeder het leuk vinden? Hieronder vindt u een paar leuke kapsels voor uw dochters. Het is belangrijk om een makkelijk kapsel te kiezen voor uw dochter. Het moet een kapsel zijn […]

Uw kleine spruit moet weer eens naar de kapper. Welk kapsel gaat zij leu vinden? Gaat het bij haar gezichtsvorm passen? Gaat u als moeder het leuk vinden?

Hieronder vindt u een paar leuke kapsels voor uw dochters.

Het is belangrijk om een makkelijk kapsel te kiezen voor uw dochter. Het moet een kapsel zijn die niet veel haar producten zoals gel of haarlak eist. Het moet ook niet een kapsel zij die in de weg zitten en haar zal hinderen. U moet een kapsel kiezen die past bij de haartype van uw dochter.Bij meisjeskapsels is het leuk om veel met accessoires te werken. Dit maakt hun kapsels mooi. Er zijn genoeg leuke clipjes en speldjes verkrijgbaar. Creatief zijn is leuk en meteen een hele beloning als uw kind er mooi en schattig bijloopt. U zult zeker trots zijn.  Losse nonchalante haren is bij meisjes is ook erg mooi.

Hieronder vindt u foto’s van leuke meijes kapsels.

jong kapselkind met twee staartjeskind lang nonchelant haarlang haar meisje

lang mooi rood haar

Meestal heeft uw kapper wel een boek met verschillende kapsels voor meisjes. Kies vooral een kapsel wat u zelf aanspreekt en vraag ook aan uw kind wat zij zelf wil. De meeste kinderen weten op heel jonge leeftijd al wat ze mooi vinden.

Communiekapsels

communiekapsel communiekapsel

communiekapsel - 2communiekapsel - 3

Indien u dochter een communie moet bijwonen moet u bij het kiezen van een communiekapsel kijken naar de beste kapsel die past bij de kleding die uw kind zal dragen. Persoonlijk vind ik de speelse kapsels erg mooi. Deze kapsels worden gemaakt door een kleine staart te maken op het hoogste punt van het hoofd. Een groot gedeelte van het haar moet los blijven hangen. Vervolgens met speldjes de losse haren al draaiende naar de staart steken. Daarna met haarlak mooi in model brengen. Het kapsel hier rechts onder word gemaakt met het zelfde principe maar dan door de haren vast te steken met schuifspeldjes.

Kapsels voor uw Dochters
4.40 / 5
4.40 - 27 Votos

También te puede interesar