Kapsels voor Mannen met Natuurlijke Krullend Haar

Dit medium lang kapsel is perfect uitgebalanceerd in volume en volheid dankzij de lagen die gesneden zijn  door de achterkant en zijkanten. Dit maakt het ideaal voor mannen met lange gezichtsvormen die op zoek zijn naar een leuke en casueel kapsel die veel aandacht trekt. Haar Categorie: Casueel Haarlengte: Medium Haar Elasticiteit: Krullend Geslacht: Mannen Vorm van het gezicht: ovaal, langwerpig, vierkant, en diamant Haardichtheid: Medium / Dik Haar Textuur: Medium / grove Leeftijd: Onder 21, 21 - 30, en 31 tot 40 […]

Dit medium lang kapsel is perfect uitgebalanceerd in volume en volheid dankzij de lagen die gesneden zijn  door de achterkant en zijkanten. Dit maakt het ideaal voor mannen met lange gezichtsvormen die op zoek zijn naar een leuke en casueel kapsel die veel aandacht trekt.

Haar Categorie: Casueel
Haarlengte: Medium
Haar Elasticiteit: Krullend

Geslacht: Mannen
Vorm van het gezicht: ovaal, langwerpig, vierkant, en diamant
Haardichtheid: Medium / Dik
Haar Textuur: Medium / grove
Leeftijd: Onder 21, 21 – 30, en 31 tot 40
Hoogte: Elke
Gewicht: Dunne / Gemiddeld
Bril: Geschikt met en zonder

Stijl Tijd: 10 minuten
Stijl Tip
Gebruik je vingers om je haar direct op zijn plaats te brengen en laat uw producten op de natuurlijke wijze drogen.

Lenny Kravitz Hairstyle - click to try on!

Lenny Kravitz Kapsel

De lange subtiele laagjes geknipt door de randen verbeteren de golven en de beweging naar de achterkant en de zijkanten van deze zachte en sexy kapsel. Dit kapsel is het meest geschikt voor mannen met een fijn tot medium haar en zal regelmatig om de 4-6 weken geknipt moeten worden om gespleten haarpunten te voorkomen en om de vorm te behouden. Het is geschikt voor casueel evenementen en voor mannen met lange en golvende haar. Dit kapsel past het best bij mannen met ronde, ovale, en driehoekig gezichts vorm.  Bent u tussen 21 en 40? Dit kapsel is zeer geschikt voor u en past het best op mannen zonder brillen. Maar 10 minuten is nodig voor deze geweldige kapsel.

Kapsels voor Mannen met Natuurlijke Krullend Haar
4.60 / 5
4.60 - 49 Votos

También te puede interesar