Kapsels voor Krullend Haar

Krullend haar is net zo sexy als steil haar. Mensen met krullende haar moet leren houden van hun haar. De meeste vrouwen met krullende haar gaan naar de kapper en betalen voor een dure straightening hehandeling maar dat is echt niet nodig. U moet leren genieten van uw krullend haar. Het feit is dat de […]
Haarkapsels

Krullend Haar Kapsel

Krullend haar is net zo sexy als steil haar. Mensen met krullende haar moet leren houden van hun haar. De meeste vrouwen met krullende haar gaan naar de kapper en betalen voor een dure straightening hehandeling maar dat is echt niet nodig. U moet leren genieten van uw krullend haar. Het feit is dat de meeste vrouwen niet weten hoe ze moeten omgaan met hun krullend haar. Dit is waarom zij zo duur betalen om steil haar te krijgen. Ze denken dat steil haar sexy is maar krullend haar is ook sexy.

Hieronder enkele tips voor leuke krullend haar.

Lange krullend haar ziet er sexy uit dus laat uw krullend haar om te groeien. Den niet aan een haarsnit omdat korte krullend haar niet zo mooi is. U kunt uw lange haar wel in lagen knippen omdat het zo makkelijke is in dedwang te houden. Lang krullend haar in lagen ziet e rook fantastisch uit. Het is een klassieke look dus geen haarsnitten en geen straightener.

Haarbanden worden door een ieder gedragen in een of ander stijlvorm of mode maar mensen met krullend haar zien er beter uit met haarbanden. Haarbanden hebben de neiging om het haar platter te maken, dus steil haar ziet er plat niet zo goed uit, hé! Maar met krullend haar is het platter worden eerder een voordeel omdat krullend haar meestal hoog is. Op krullend haar kunnen haarbanen op verschillende manieren gedragen worden. Een leuke tip voor dames met krullend haar. Doe een haarband om terwijl uw haar nog vochtig is en laat die een tijdje zitten. Neem die later uit en u zult zien dat uw haar perfect zit bij de kruin. Zo krijgt u geweldige body en toch blijft het haar aan de bovenkant van het hoofd op zijn plaats! Hoe geweldig is dat.

Opgestoken Kapsel

Opgestoken Krullend Haar Kapsels

Krullend haar zijn de beste haar types voor opsteekkapsels. Krullend haar ziet er absoluut schitterend uit in een opsteekkapsel. Eén van mijn favoriete opsteekkapsels voor krullend haar is wat schuifspelden gebruiken om de krullen aan de bovenkant van het hoofd te schikken. De cirkel van schuifspelden zou de krullen op zo’n manier moeten ophouden dat ze wapperen als een verfijnde knot. U kunt enkele lokken los laten kronkelen om uw gezicht te omlijsten of die gewoon ook opsteken – aan u de keuze. U kunt het opgestoke haar decoreren met glitter en enkele spelden en haarjuweeltjes.

Krullend HaarKapsel

Het kronkelende kapsel

Dit is een perfecte look voor krullend haar die goed werkt voor elke gelegenheid – casual of formeel. Doe wat haargel en glansserum op uw handen. Vermeng die goed. Terwijl uw haar nog vochtig is, gebruikt u één hand om het naar uw gezicht te trekken. Terwijl u dit doet, gebruikt u de andere hand om uw vingers over het hoofd te kronkelen net alsof u een hoofdmassage aan het geven bent. Dit is om de vermengde gel en serum in uw haar te krijgen. Schud uw haar zodat het niet kleeft en laat het gewoon zijn gang gaan. Probeer geen kam te gebruiken of de hele look zal veranderen.

Franse Wong

De Franse wrong is één van de klassieke kapsels voor krullend haar. Weet u zelf niet hoe u dit kapsel kunt maken kunt u aan iemand anders vragen of u kunt kijk naar een ander zodat u het kunt leren. U moet zorgen dat u uw krullen zo strak mogelijk naar de achterkant van uw hoofd trekt om de perfecte wrong te krijgen.

Dus dames met krullend haar, u hoeft geen zorg te maken. Er zijn leuke kapsels voor krullend haar. Klik op de volgende links voor meer kapsels.

Link 1: http://www.modewijzer.com/hoe/kort_krullend_kapsel.htm

Link 2: http://www.virtueelkapsel.com/curly_hairstyles.asp

Image 1: www.xead.nl

Image 2: www.firanet.nl

Image 3: www.dekap-ster.nl

4.80 / 5
4.80 - 46 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar