Kapsels voor Kalende Mannen

Mannen van alle leeftijden kunnen haarverlies ervaren. Vaak heeft het met genetica te maken maar niet omdat je haarfollikels afsterven moet je inboeten aan stijl. Er zijn drie verschillende fases van haarverlies. Wij van haarkapsels.org zetten de bijhorende passende kaspels bij elk fase op een rijtje. In de eerste fase is het begin van haarverlies.  […]

Mannen van alle leeftijden kunnen haarverlies ervaren. Vaak heeft het met genetica te maken maar niet omdat je haarfollikels afsterven moet je inboeten aan stijl. Er zijn drie verschillende fases van haarverlies. Wij van haarkapsels.org zetten de bijhorende passende kaspels bij elk fase op een rijtje.

In de eerste fase is het begin van haarverlies.  Er is genoeg haar om een korter kapsel te overwegen maar je kan ook gaan voor een nonchalant laagjeskapsel die lang is aan de voorkant, over je voorhoofd valt, en gemiddelde lengte is.  Gebruik je vingers om de laagjes met wat gel in vorm te brengen. De aandacht trekken naar je nonchalante kapsel is een goed trucje om het vroege stadium van haarverlies te maskeren.

Als je haar traag dunner wordt en je hebt nog wel wat van je lokken over, laat dan je haar bovenaan groeien, eens dat het langer is dan aan de zijkanten en aan da achterkant, kam het dan naar voren. Gebruik wat gel om alles op zijn plaats te houden. Deze stijl is eenvoudig en hierdoor lijkt het niet dat je te hard probeert.


Kort
Als je merkt dat je voorhoofd meer prominent wordt overweeg een korte kapsel dat wat korter is aan de achterkant en de zijkanten. Breng wat gel aan die je gelijkmatig verdeelt over het haar. Gebruik je vingers om je kapsel warrig te maken. Dit helpt om je haarverlies te beperken omdat de ruwe textuur het haar extra volume geeft. Hierdoor lijkt het alsof je meer haar hebt.

Wanneer je haar nog dik is, maar je enkele kalende plekken hebt, kun je het strak naar achter kammen. Hiervoor moet je het vooraan wel laten groeien, zodat dit ook daadwerkelijk de kale plekken verstopt.

Slapen
Maak een subtiele hanenkam als je aan je slapen kaal begint te worden. Breng wat gel aan om je haar naar het midden van je hoofd te stylen. Ook hierbij is een nonchalante, warrige look belangrijk.


Overal
Een ultrakort millimeterkapsel heeft drie voordelen. Het maakt dunner wordend haar minder duidelijk. Het is altijd stijlvol en past bij elk beroep. Je hebt er weinig onderhoud aan. De algemene regel geldt dat hoe minder haar je hebt, hoe korter het moet zijn.

Als je een stadium hebt bereikt waarbij je bijna niets meer overhoudt, de oplossing is een kort kapsel, maar wel langer dan enkele millimeters, te houden. Breng de lokken met een gel naar voren. Dit werkt zeker voor mannen die ook al grijze lokken krijgen.

Klik hier om meer over kapsels voor kalende mannen te lezen.

4.50 / 5
4.50 - 39 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar