Kapsels voor heren

Mannen kapsels zijn niet zoals dat bij de vrouwen. Haartrends bij de vrouwen zijn van korte duur, vaak niet langer dan een jaar. Bij de mannen evolueren de haartrends langzaam. Hieronder vind u een overzicht van twee belangrijke haarkapsels, elk met uitleg en styling inzicht.

Mannen met krullend haar kunnen kiezen voor een natuurlijke uitstraling. Natuurlijk, maar niet minder stijlvol. Natuurlijk komen de krullen in verschillende mate van ernst. Je hebt de strakke en compacte krullen en de zachtere krullen maar niet minder gevoelig.

Een natuurlijke kapsel voor degene met natuurlijke krullen of tenminste voor degene met flink golvend haar. Probeer geen gebruik te maken van neppe krullen, deze kapsel kan alleen werken op natuurlijke krullen.

Het haar op model knippen gaat als volgt: zijkanten kort en de top wat langer. De lengte zal allemaal neerkomen op wat het beste op je past.

Krullend haar is zeer gevoelig voor pluizige uiteinden en dan vooral tijdens de zomermaanden. Je kan dit voorkomen door een krul controle creme op nat haar aan te brengen en met je vingers er doorheen te spelen.

Deze krullende kapsel werkt het best op iemand met natuurlijke krullen zelf en daarnaast een mooie haarlengte heeft. We raden u liever niet aan om een haarbehandeling te ondergaan om krullend haar te krijgen.

 • Knip het haar stomp, zonder afbreuk te doen aan de lengte. Het werkt beter als het haar een uniforme karakter meekrijgt en het haar even lang is.
 • Voordat je het haar gaat stijlen moet je ervoor zorgen dat het haar schoon is. Op een vettige hoofdhuid zal het niet werken.
 • Gebruik een krul crème of zeezout hairspray om wat textuur te creeren in het haar. Vergeet niet dit aan te brengen voordat u met een föhn door het haar gaat.
 • Plaats een kap op de föhn voor het beste resultaat. Het zal de krullen niet vervormen.
 • Zodra het haar droog is kunt u een produkt als fibre wax aanbrengen. Het product blijft aan het haar zonder het haar te verzwaren. Masseer het produkt goed in alsook op het hoofdhuid.
 • Voor extra krullen kunt u investeren in een kleine krultang. Of krul het haar op een natuurlijke manier door met het haar rond je vingers te draaien, dit op semi-nat haar.

Schouderlengte haarkapsel is nooit echt uit, maar ook niet echt in. De type persoon die het draagt zal uw vraag kunnen beantwoorden. U zult het verschil gelijk merken tussen een surfer, met lang haar, en een manspersoon op kantoor.

Deze kapsel is geschikt voor elke man met lang steil haar of beheersbare golven.

 • Bij het knippen moet je ervoor zorgen dat de haarstijlist of kapper net de juiste hoeveelheid gewicht van het haar wegknipt. Het haar moet precies zitten en hangen op een manier welke u schikt.
 • Bij lang haar kun je kiezen voor rechte lagen. Vergeet dan ook niet dat een kapsel met laagjes een frequente haarbehandeling bij de kapper nodig heeft.
 • Bij een kapsel met laagjes zorg ervoor dat de laagjes wat langer zijn en dat ze op de schouders eidigen. Neem niet de totale lengte van het haar kort, dit kan als gevolg hebben dat het de gehele model kan vervormen.
 • U kunt het haar in model brengen door met zeezout haarspray het haar wat textuur te geven en een gladmakende creme om pluizige haren te elimineren.
 • Geen tijd om het haar in model te brengen? Geen probleem, dan maar dragen in een paardenstaart.
 • Wanneer je kapsel een dag “oud” is kan je het beter in model brengen vanwege de beschikbaarheid van natuurlijke hoofdhuid oliën.

Er zijn natuurlijk tal van andere modellen voor de heren en zoals u het hebt opgemerkt zijn deze kapsels niet echt nieuw. Ze zijn voortgevloeid uit de populaire haarkapsels van 2010 en 2011. Dan wel met een lichte toevoeging.

[youtube zglybc8paRY nolink]

Laatste artikelen:
Leuke kapsels maken
Kapsels voor groot hoofd
Kapsels voor Halloween

Images:
Image 1
Image 2
Image 3

4.50 / 5
4.50 - 40 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar