Kapsels voor Halloween

Pompoenen, spinnenwebben, bloed en heel veel snoep… tijd voor Halloween. Alhoewel dit eigenlijk nog  zo ver weg zit zou ik nu toch al een artikel over Halloween en Halloween kapsels willen schrijven. Het kan zo zijn dat u vanwege persoonlijke redenen het moment van het jaar gemist hebt misschien dan dat dit artikel u zou kunnen motiveren voor een “Halloween en kerst” thema, niet slecht eigenlijk…

Halloween is net als bij carnaval het perfecte moment om in contact te komen met het innerlijke. Bij Halloween heb je de mogelijkheid om zo monsterlijk mogelijk uit de kast te komen zonder dat men je met een scheel oog aankijkt en zich afvraagt waarmee je je eigenlijk mee bezig houdt. En wat je ook moet weten is dat de perfecte kostuum niet compleet is zonder de perfecte haarstijl.

Voor de perfecte haarstijl gaat u sowieso letten op wat voor een kostuum je zal aantrekken. Wie ga je mimikken? Let op je huidige kapsel, de haarlengte, de tijd die je zal besteden aan het kapsel en natuurlijk je budget. Wilt u niet teveel hieraan blijven steken dan maar voor doen als de Hulk of als Catwoman, einde nachtmerrie… tenminste als jij het zo noemt.

Zorg er uiteindelijk voor dat het kapsel correspondeert met je kostuum. Vergeet ook niet dat je haaraccessoires kan gebruiken, indien nodig, om het kapsel te perfectioneren. Er zijn veel producten om het perfecte Halloween kapsel te creëren. Zelfs als u niet  veel of geen lang haar  hebt, zijn er nog een heleboel opties beschikbaar, met inbegrip van pruiken, haar extensies en mooie korte kapsels. Het maakt niet uit welk kostuum je ook kiest, het kapsel is een belangrijk onderdeel voor het compleet maken van je Halloween kostuum.

Heb je kort haar dan kun je gebruik maken van een pruik. Maar een pruik kopen kan wel heel erg duur zijn als je tenminste een goede pruik wilt hebben. Sommige stijlen eisen veel tijd en inspanning van uw kant om het gewenste uiterlijk te bereiken. Er zijn daarnaast heel veel producten op de markt voor het creëren van een Halloween kapsel, van pruiken, haar extensies, tijdelijke haarverf en sprays, tot glitter, haar sieraden en normale haarverzorgingsproducten, zoals haarlak en gel. Verschillende producten kunnen nodig zijn om een bepaalde uitstraling te bereiken.

Voor sommigen is het gebruik maken van een pruik een geweldig alternatief bij het voorkomen van uren werk en veel gebruik van haarprodukten. Het gebruik van enkele van de producten kan slecht zijn voor het haar en daarnaast kan het een paar dagen duren alvorens je het volledig uit je haar hebt.

De meest gewilde look is dan wel de look van de “Bruid van Frankenstein”. Het vergt heel veel werk en touperen kan best wel lang duren. Maar de uiteindelijke resultaat is om van te smaken. De juiste haarlengte voor dit kapsel is dan wel haar tot de schouders, schouderlengte dus. Heb je langer haar dan gaat dat wat moeilijker, u kunt ervoor gaan als u alle tijd en geduld hebt. Zorg ervoor dat je een tang bij je hebt, een goede haarspray (let wel: je kapsel moet de gehele avond goed zitten),  een kam om het haar te touperen, haarpennen en een wit gekleurde haarspray om het witte streep op het haar te krijgen.

De afro haarkapsel. Heeft u van nature glad haar en altijd al willen weten hoe het is om met een reuze afro de straat op te gaan? dan is dit je ultieme kans. Voor de vergemakkelijkheid kunt u dan een afro pruik aanschaffen.

We hebben ook de retro haarkapsel. Je kan je laten inspireren door de vele foto’s maar wij hebben voor u ook de stappen beschikbaar voor het zelf maken van een retro haarkapsel.

Er zijn verschillende stijlen en mogelijkheden voor de juiste Halloween kapsel. Het leuke is dat je alle vrijheid hebt om je creativiteit te gebruiken en te uiten. Succes met Halloween 2012.

[youtube o7pki6jfx_U&feature=results_main&playnext=1&list=PL15CA5612150C7DF1 nolink]

Laatste artikelen:
– Kapsels voor groot voorhoofd
– Kapsels voor fijn haar
– Leuke kapsels voor dik haar

Images:
– Image 1
– Image 2
– Image 3

4.50 / 5
4.50 - 47 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar