Kapsels voor groot voorhoofd

Als je een grote voorhoofd hebt waarvoor je je schaamt,dan ben je niet de enige. Ik snap wel dat het voor onzekerheid kan zorgen bij bepaalde mensen. Enkele van de bekendste sterren in Hollywood hebben hetzelfde probleem. Hoe gaan ze daarmee om? Ze camoufleren het met het juiste kapsel. En nu kunt u dat ook doen.

Kijk maar naar Rihanna, we weten allemaal dat ze een groot voorhoofd heeft maar ze weet precies de juiste kapsel toe te passen. En daarnaast is ze ook niet bang om haar grote voorhoofd te showen. Neem maar haar haarstijl over.

Het is tijd om te leren van de beste en te ontdekken dat er verschillende haarststijl trukjes zijn die kunnen helpen om jou met de beste haarstijl voor de dag te doen komen

Een kapsel met een pony is een geweldige manier om een grote voorhoofd te camoufleren.Bij een grote voorhoofd is het wijs om het haar nooit naar achteren te kammen. Dit kapsel laat het voorhoofd groter lijken. Behalve dat een kapsel met manen in de mode is, zijn pony’s ook een snelle oplossing voor het camoufleren van een groot voorhoofd. Wil je een andere stijl weten om een groot voorhoofd te camoufleren? Hier zijn slimme tips.

De slimme pony: Zoals ik hierboven heb aangegeven is het hebben van een pony een geweldige manier om een groot voorhoofd te camoufleren – deze dienen als gordijnen om dat gedeelte van het gezicht dat breed is te bedekken, het is niet alleen essentieel om de juiste stijl voor het voorhoofd te bepalen, maar ook om het hele gezicht vorm te geven. Er zijn verschillende manen, zodra u weet welk model zal passen bij uw gezichtslijnen en hoeken, dan kunt u ervoor gaan.

Haarstylisten raden de wenkbrauw bedekkende of  extra lange manen aan die de illusie van een smalle en kleinere voorhoofd creëren.

De  haardeeltjes bedekken het kale gedeelte om zo volume toe te voegen aan het hele kapsel. Een professionele haarstylist zou u kunnen helpen bij het ​​mengen van de pony om zo het kunstmatige effect van het kapsel ongedaan te maken. De overgang van haarlokken moet professioneel gedaan worden.

Als je krullend haar hebt, moet je liever  voor een gladde pony kiezen. Laat de rest van je haar krullend blijven en de pony glad, dan is het dus een uniek kapsel en uiterlijk.

Schuine pony: geschikt voor de vrouwen zowel bij de mannen. Voor vrouwen, is het mooi om de pony naar de zijkant te kammen, dat staat heel prachtig en geeft  ook volume aan de pony zelf.

Het hebben van een een kapsel met veel lagen en golven wekt de indruk dat men een kleiner en smaller gezicht heeft.

De hoofdband geeft niet alleen een stijlvolle verschijning, maar dit hoofdtooi kan ook  gebruikt worden om het voorhoofd te bedekken.

Een andere manier om een niet-perfecte voorhoofd te bedekken is door het dragen van een hoed. Mannen en vrouwen kunnen hoeden dragen. Een goede keuze van stijlvolle hoeden voor vrouwen is de bolhoed, een strooi-hoed of cap.

Voor degenen die hun haar het liefst niet willen knippen is er eeuwenoud geheim voor het camoufleren van een groot voorhoofd . Zijdelingse scheidingkapsels, vooral als u erin slaagt om de haarlokken zodanig te regelen dat het lijkt op manen.

Het eerste en belangrijkste dat men moet doen is een beetje pommade op het haar te zetten om het zodoene in stijl brengen en het haar te vergemakkelijken, maak dan een leuke scheiding en bind het haar in een paardenstaart of steek het op met haarpennetjes ,in een geweldige opsteekkapsel.

En wanneer het toch erop lijkt dat het je niet lukt om het grote voorhoofd te verbergen dan zou je opzoek kunnen gaan naar professionele hulp. Maar de opgenoemde tips hierboven moeten het zeker wel gedaan hebben.

[youtube ad6AalAYJ8Y nolink]

Laatste artikelen:
Kapsels voor fijn haar
Leuke kapsels voor dik haar
Kapsels 2012

Images:
Image 1
Image 2
Image 3

3.90 / 5
3.90 - 57 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar