Kapsels voor feesten

Het is vrij normaal om je haar op te steken wanneer je een formele bijeenkomst bijwoont. Opsteekkapsels dateren van ver weg terug, van het oude Eypte alsook Griekenland en zijn de trendsetters van wat nu de moderne mode kapsels wordt genoemd. Alhoewel de dagen van overgedreven gekrulde en perfecte stijlen helemaal verdwenen zijn.

Ga aub niet met een verouderde haarkapsel naar de volgende evenement. Een onflatteuze haarkapsel kan je hele outfit naar de verdoemenis sturen, daar gaat je nieuwe schoenen want niemand zal dat zelf opmerken wanneer je haar een en al een puinhoop is. Ook houdt de juiste haarstijl uw uitstraling knap, van top tot teen.

Voor een speciale gelegenheid heb je een leuke feestkapsel nodig, deze moet sowieso leuk en elegant zijn. Bent u opzoek naar een populaire  haarkapsel voor de aanstaande evenement?  check dan hieronderstaande foto’s voor leuke feest kapsels, ik heb ook wat voor als je in tijd van nood bent.

En omdat je met feestkapsels zoveel kanten op kan is het mogelijk om te verschijnen met iets elegants, gezelligs of creatief, een kapsel die overeenkomt met je persoonlijkheid zonder dat je daarbij zoveel moet uitgeven voor styling. Check de onderstaande feestkapsels:

Een eenvoudige maar leuke kapsel:
Met een paardenstaart kan je veel kanten op, daarnaast is het leuk en eenvoudig. Je kan ze lang dragen alsook recht, gekruld, hoog, laag of aan een kant. Wij kiezen voor een hoge paardenstaart, wikkel hierna een deel van het haar rondom het elastieke bandje of draag het lang en strak met een pony. Voor een lieve uitstraling kan je wat rollers aan de uiteinden van het haar toevoegen voor veerkrulletjes maar dan wel zonder een pony.

Groot en krullend:
Groot haar is in voor feestkapels. Geeft het een zachte, vrouwelijke en elegante aanraking die je hele outfit kan kleden. Het hebben van betoverende krullen kan heel tijdrovend lijken, toch is het model heel eenvoudig op te zetten zonder een bezoekje bij de salon. Met een grote krultang maak je de krullen in het haar door het in secties te delen. Richt je hoofd naar beneden met uw haren ondersteboven en kam het haar met je vingers. Doe hierna wat haarspray en glans mist op.

Haar aan de kant kijkt verleidelijk, flirterig maar stijlvol. Voeg texturizer toe aan vochtig haar en blaas het droog terwijl u met uw vingers eraan kneedt. Gebruik hierna een grote krultang om losse krullen in secties te creeren. Borstel het haar zachtjes om het hierna over te brengen aan een kant. Je kan het natuurlijk ook slordig maar strak dragen voor een speelse look, zoals het plaatje hierboven. (Is ze niet schattig…)

Je hebt een drukke levenstijl maar je probeert er toch altijd tip top uit te zien. Straks naar een feestje maar je hebt nog zoveel te doen, je hebt niet eens de tijd gehad om die outfit klaar te zetten laatstaan een kapsel te bedenken. Hieronder enkele kapsels voor als je in tijdnood bent.

Gebruik een brede hoofdband voor een elegante haarstijl. Borstel je haar glad en plaats die brede hoofdband. Het leuke aan een brede hoofdband is dat het de rommelige gedeelte bedekt.

Een slordige haarknotje maak je door het haar op de bovenkant te verzamelen en deze te binden met een elastiek bandje. Je kies dan een paar haarspelden met dezelfde tint als je haar, deze gebruik je om het knotje te vormen. Pak vervolgens een paar plukjes om het haar die slordige look te geven. Tenslotte werk je het geheel af met een haarspray.

Ben je een frequente lezer of lezeres van haarkapsel.nl, dan ben je alvast bekend met het Japanse knotje, ze komen namelijk overeen.

Er zijn natuurlijk tal van andere feestkapsels die zeker de moeite waard zijn om naar te kijken. Maar helaas kan ik ze nu niet allemaal opsommen. Ik zou zeggen, “blijf ons volgen”.

[youtube RsSLSuvpyYg nolink]

Laatste artikelen:
Kapsels voor heren
Leuke kapsels maken
Kapsels voor groot hoofd

Images:
Image 1
Image 2
Image 3

3.90 / 5
3.90 - 48 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar