Kapsels voor een rond gezicht

Er zijn verschillende gezichtsvormen. Bij het kiezen van een kapsel moet u een kapsel kiezen die past bij uw gezichtsvorm. Vandaag ga ik alleen praten over een ronde gezichtsvorm. Heeft u een ronde gezicht? Dan is het niet altijd makkelijk om een geschikte kapsel te vinden uw gezicht. Er zijn zoveel dingen om op te […]
Haarkapsels

Er zijn verschillende gezichtsvormen. Bij het kiezen van een kapsel moet u een kapsel kiezen die past bij uw gezichtsvorm. Vandaag ga ik alleen praten over een ronde gezichtsvorm. Heeft u een ronde gezicht? Dan is het niet altijd makkelijk om een geschikte kapsel te vinden uw gezicht. Er zijn zoveel dingen om op te letten. Haarkapsels.org heeft modieuze, moderne kapsels gevonden die speciaal geschikt zijn voor uw ronde gezicht.

Do’s bij het kiezen van een kapsel voor een rond gezicht

Indien mogelijk kies een lange kapsel. Lange kapsels passen het beste bij ronde gezichten. Alles vanaf kin lengte is goed. Een kort kapsel kan wel bij een rond gezicht maar dan met volume op de kruin.

Gebruik highlights om je gezicht mooier uit te laten zien.

Krullen en golfjes staan geweldig bij iemand met een rond gezicht. Let er echter op dat het niet te veel volume heeft. Een kapsel voor een rond gezicht moet altijd in balans zijn.

Draag je haren in laagjes en accentueer je haarpunten voor een nog mooiere look.

Draag je haar  in je gezicht als het los is. Bij iemand met een ovaal gezicht zal het gezicht dan heel lang lijken. Maar bij iemand met een rond gezicht kan dit juist wel.

Boblijn kapsel voor een rond gezicht

Een boblijn is zeer geschikt voor iemand met een rond gezicht.

Lange kapsels voor een rond gezicht

Lang haar kan bij een rond gezicht zowel met krullen als steil gedragen worden. Vooral krullen aan de onderzijde staat erg mooi.

Een pony is erg mooi bij iemand met een rond gezicht. Zolang hij niet te dik of te zwaar is.

Een boblijn met een pony staat erg mooi.

Dont’s bij het kiezen van een kapsel voor een rond gezicht

Nooit je haren te plat dragen bij een rond gezicht.

Niet teveel volume bij de wangen.

Nooit te kort gaan.

También te puede interesar