Kapsels voor Dun Haar

Haarkapsels

Wat is dun haar?

Dik haar in ongevaar 0,07 mm maar fijn of dun haar heeft slechts een fractie van de diameter van dik haar. Fijn of dun haar is namelijk ongeveer 0,02 in plaats van 0,07 mm. Dun haar heeft een gebrek aan steun en volume en valt op het kappen makkelijk samen. Dun haar is gevoelig en kan makkelijk breken. Schadelijke milieu-invloeden zijn zo sneller merkbaar dan bij dik haar. Om dun haar te versterken en beschermen moet u speciale verzorginsproducten gebruiken. Fijn haar bevat veel vocht waardoor op het hoofd plat en slap hangt. Er zijn verschillende oorzaken voor dun haar zoals stress, erfelijkheid, Alopecia androgenetica DHT, zwangerschap, menopauze en permanent behandelingen. De oplossing hiervoor is om het haar dikker uit te laten zien.

Verzorging van Dun Haar

Dun haar is erfelijk bepaald en er is helaas niets dat u eraan kunt doen. Maar met de juiste verzorging en kapsels kan je zorgen voor meer volume. U moet geen zware spoelinge of sprays gebruiken om dun haar dicht te plakken. U moet juist volume gevende producten gebruiken om meer volume te geven aan uw haar. U kunt volumeshamppos, lichte sprays en alcoholvrije verstevigers gebruiken om uw haar volume te teven. Om het haar te wassen moet u milde, vitaminerijke shampoo gebruiken. Dun haar moet nooit met de handdoek droog gewreven worden maar enkel zachtjes met een doek afdrogenKleur en snit

Mensen met fijn haar moeten voorzichtig omgaan met hun haar. Het moet niet te veel gefohnd worden omdat de hitte van fohn de elasticiteit van fijn haar kan vernietigen. Producten die te veel agressieve bestanddelen bevatten zoals alcohol moeten niet gebruikt worden op fijn haar. Indien u fijn haar wilt verven is het beter om highlights te plaatsen in uw haar in plaatst van het heel haar verven. U moet geen wax op fijn haar gebruiken. Gebruik juist een mousse.

Het stylen van dun of fijn haar

Bij het stylen van dun haar moet uw proberen om zo veel volume toe te voegen. Om dit te kunnen bereiken kunt u wachten tot dat uw haar bijna droog is. Daarna moet u het rollen met brede rollers die bij de wortels aan gebracht moeten worden om volume toe te voegen. U kunt het haar daarna fohnen en daarna laten om af te koelen. Wanneer het haar goed afgekoeld is moet u de roller voorzichtig weg halen. Om het haar verder te stylen moet uw stylingproducten gebruiken die zorgen voor volume in het haar. Om meer voume te cereeren kunt uw het haar ondersteboven houden en fohn terwijl het haar naar voren in. De wortels moeten eerst gedaan worden en daar na de haar punten.

Kapsels voor Fijn Haar

Er zijn natuurlijk veel leuke kapsels voor vrouwen met fijn haar. Hieronder vindt u een paar.

Halflange Kapsel

Halflange Kapsel

Halflange kapsels in laagjes geeft volume aan fijn haar. Let wel dat het niet beneden de schouders moet vallen.

Bob Kapsel

Bob Kapsel

Bob kapsels zijn ook heel geschikt voor fijn haar. De meest geschikte bob kapsel voor fijn haar is de korte bob. De lange bob en de bob met onregelmatige uiteinden zijn ook geschikte bob kapsels voor dun haar.

Mensen met fijne haar en een ovale gezicht kunnen een kapsel waarbij al het haar op een lengte wordt geknipt proberen.

Plukjes Kapsels

Plukjes Kapsels

Jonge vrouwen met fijne haar kuun een korte plukje proberen. Korten plukjes zijn kapsels die geknipt zijn in plukjes. Korte plukjes leggen meer nadruk op je ogen.

Het maakt niet uit als u dik of dun haar heeft. U zult veel mooie kapsels vinden. U kunt rond kijken op onze site of uw kunt klikken op de volgende links.

Link 1: http://www.kapsels.net/haarvragen/hv-dunhaar.htm

Link 2: http://www.kapsels.net/haarvragen/dunhaar.htm

Image 1: www.haircare.sg

Image 2: www.modewijzer.com

Image 3: www.haar-producten.nl

Image 4: www.insoontje.punt.nl

4.71 / 5
4.71 - 41 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar