Kapsels voor 50-plussers

Als de vijftigjarige leeftijd bereikt word, veranderd er eigenlijk helemaal niks. Het gaat allemaal om hoe je je voelt. Dit zijn slechts ideeën, geen voorschriften. Madonne is het ultieme voorbeeld van een vrouw, die gewoon moderne kapsels blijft dragen. Met kapsels is het net als met kleding en mode: draag het zoals je je voelt! […]

Als de vijftigjarige leeftijd bereikt word, veranderd er eigenlijk helemaal niks. Het gaat allemaal om hoe je je voelt.
Dit zijn slechts ideeën, geen voorschriften. Madonne is het ultieme voorbeeld van een vrouw, die gewoon moderne kapsels blijft dragen. Met kapsels is het net als met kleding en mode: draag het zoals je je voelt!
Leeftijd zit echt tussen de oren. Dus alle andere kapsels op haarkapsels.org kunnen natuurlijk ook goed gedragen worden door een vrouw van middelbare leeftijd.

MODERNE KAPSELS VOOR DE MIDDELBARE VROUW

mooihoor

Het linkse kapsel is erg modern, het past bij elke gezichtsvorm, en geeft een vlot uiterlijk.

Het rechtse kapsel: met de kleuren kan uiteraard gespeeld worden. Met lichte plukken ziet dit kapsel er modern uit. Met een honingblonde kleur en donkere stukken geeft het echt een mooi uiterlijk. Je kan alle kanten op!

KORTE KAPSELS

b1bd-Lisa-Rinna-layered-hairstyletest

Het linkse kapsel is  een ideale coupe.Het is langer van boven en de frou geeft het een zeer vrouwelijk uiterlijk. Door het iedere dag goed uit te brushen kan er veel gevarieerd worden met dit kapsel.

Het rechtse is dan even iets anders. Wel een voorbeeld van een lang kapsel dat een jeugdig uiterlijk geeft.

mooi kapsel

Dit kapsel hierboven sprak me zo erg aan dat ik bijna spontaan mensen begon te knippen. Met producten zoals wax en een goede haarlak worden plukjes in het haar gemaakt. Door de langere achterkant oogt het heel vrouwelijk en door de korte frou is het weer modern. Een kapsel wat eigenlijk bij bijna iedereen goed past.

TRUCJES

brigitte1brigitte2

Dit is het perfecte voorbeeld hoe je door je haren te verven en baliages te zetten op de juiste plaatsen naar een sprankelende look kunt gaan. Ook heeft deze dame perfect de modetrends gevolgt (assymetrisch), zonder er helemaal «fout» uit te zien.

PS: Bij iedere persoonlijkheid staan verschillende kapsels het beste. Het punt is om dit te ontdekken. Hopelijk hebben jullie ideën opgedaan.

También te puede interesar