Kapsels met Haarbanden

Draag dit seizoen het heetste hoofdbanden met uw kapsels.

Hoofdbanden zijn terug … met een wraak. Ze komen ook op het perfecte moment, wanneer het te winderig en koud om een ​​perfecte stijl te behouden. Hhoofdbanden helpen om je haar vast te blijven zitten. Er zijn veel verschillende hoofdbanden maar haarkapsels.org gaat maar drie behandelen.
Op een regenachtige dag kan je een hoofdband met een strakke paardenstaart proberen. Probeer een slanke hoofdband zoals Paris Hilton. Trek je haar glad in een paardenstaart en dan slip de hoofdband over de bovenkant. Dit zorgt dat het kapsel op zijn plaatst blijft ongeacht het verschrikkelijk weer buiten. Je zelf een kant pony proberen met een hoofdband voor een unieke look.

Voor een leuke en feestelijke look, probeer dan een hoofdband op een golvend of krullend kapsel zoals Rachel McAdams. Je kan verschillende hoofdbanden proberen met dit kapsel. Rachel maakt gebruik van een brede hoofdband wat ook heel chic is. De kleur van je hoofdband en je outfit moeten passen. Je kan ook een sparkly hoofdband gebruiken om je haar een mooie glans te geven.

Nicole Richie heeft een zeer klassieke hoofdband aan. Het is heel makkelijk een sjaal of zakdoek te gebruiken als hoofdband. Om dit leuke kapsel te krijgen maak steek de helft van je haar op met Bobby spelden of een haar gelijkspel. Vervolgens bind je hoofdband op en maak je pony glad.Dit is een slanke look die kan worden aangekleed voor vakantie gebeurtenissen of gekleed voor de dag.

Kapsels met hoofdbanden zijn overal te zien. Laat je niet achterblijven dit seizoen, probeer dit seizoen de heetste kapsels met hoofdbanden. Degene die naar Gossip Girl kijken kunnen heel veel leuke iedeetjes krijgen van Blair Woldorf die heel beken is voor haar kapsels met haarbanden. Klik hier voor een paar voorbeelden.