Kapsels mannen 2014

Haarkapsels

Als het gaat om haarkapsels voor de mannen, dan kunnen zij kiezen uit verschillende soorten stijlen.

Ze kunnen kiezen uit ruige modellen voor dun zowel dik haar. Daarnaast zijn er modellen als half lange kapsels en wel in laagjes voor de heren, deze trendy stijl wordt het meest gedragen door de emo jongens.

De mohawk is allang in maar we zien ze nog steeds verschijnen, met de dag worden ze steeds meer.

De meest recente haarstijl is lang aan de voorkant met een slordige pony welke ongelijk zit en rechstreeks naar de ogen toe, dit zie je heel vaak onder de tieners.

Een tip hiervoor: de haren naar voren kammen en je handen gebruiken om de randen glad te vormen voor de beste resultaat.

Mannen hebben diverse keuze voor een haarkapsel en kunnen alsook risico’s nemen met de vele haarkapsel die beschikbaar zijn.

Lang haar op mannen is heel erg populair vooral met lange pony’s en haartjes aan de zijkant (bakkebaartjes). Het kan heel stijlvol zitten heeft hij golvend of krullend haar, wilt u iets heel anders met het haar dan kunt u het haar droog en recht laten blazen.

Dit is het resultaat van mooie, lange en natuurlijke haren. Het haar net boven de schouders.

Voor een dramatische effect aan het haar kunt u het blond of zwart kleuren en het blijft trendy.

Popsterren en beroemdheden bevinden zich meestal op het randje als het om “hete” kapsels gaat.

Voor inspiratie en nieuwe ideeen bij het kiezen van de juiste kapsel kunt u altijd door fotogalerijen, boeken en het internet snuffelen. U kunt ook een foto meenemen naar de kapper om ervoor te zorgen dat u diezelfde look gelijk kunt krijgen zonder dat de kapper zich aan je haar hoeft te experimenteren (tenminste als hij die soort van kapsel niet eerder heeft geknipt).

Rock groepen hebben over het algemeen de vrijheid om mee te gaan met trends die passen aan hun levensstijl en de haardrachten kan alsook worden aangepast aan hun levensstijl.

De scheertechnologie is aanzienlijk verbeterd met electrische scheerapparaten voor het gezicht en er zijn nieuwe produkten voor het scheren.

Als u een handmatige scheerapparaat gebruikt dan moet u alvast weten, zoniet leren, wat de beste methoden en praktijken zijn.

Samen met de nette afwerking alsook de randen geeft het haar u als getinte man een professionele uitstraling zowel in het bedrijfsleven als bij het uitgaansleven.

Korte dreadlocks en zeer korte dreads hebben een comeback gemaakt en kan gedragen worden in een nonchalante houding alsook in het bedrijfsleven. Het omzetten van uw haar naar dreadlocks duurt normaal heel lang, u zult mogelijk een loctician moeten zien voor een retwist en toepassing van bijenwas.

De beste instructies en tips over hoe eraan te beginnen en de methoden om het te onderhouden kunt u het best op Yootube vinden.

De kapsels uit de jaren 50 zijn terug maar dan wel gestoken in een nieuwe jasje. Deze nette en retro lokjes worden gecombineerd met superkorte en zelfs geschoren zijkanten.

We zijn er zo zeker van dat deze kapsel wel zijn beste tijd heeft gehad maar als het gaat om de middenscheiding dan kunnen we er niet om liegen want deze middenscheiding blijkt zijn intrede weer te hebben gemaakt.

Deze kennen we allemaal, het gaat om de traditionele kom-vormige kapsel die we heel veel zagen toen we nog klein waren. Bij deze houden we alleen de rand en geven het zo recht mogelijk aan, maar dan wel boven de wenkbrauwen…

Om het haar zo te blijven houden moet je het achterste gedeelte met gel glad kammen, heel simple.

Bij deze hou je de lengte precies op het hoofd om het te laten staan, ook wel Rockabilly genoemd.

<a href="»>[youtube _V95yjiisJ8 nolink]

Laatste artikelen:

Opsteekkapsels 2012Korte kapsels 2012Halflange kapsels

Images: – Image 1Image 2Image 3Image 4Image 5 – Image 6Image 7Image 8

4.60 / 5
4.60 - 43 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar