Kapsels Jessica Simpson

We weten allemaal wie Jessica Simpson is. De Amerikaanse zangeres die in een paar films gespeeld heeft alsook een plekje had in een reality show. En van mode weet deze dame ook wat, want zij heeft haar eigen schoenen- en kledinglijn alsook een haar- en beautylijn. Aan de hand van enkel 3 pracht foto’s zult u het eens zijn met ons waarom we speciaal een artikel hebben voor Jessica haar kapsels.

Haar bekendheid begon in 1999, toen haar lied “I wanna love you forever” de nummer 1 positie behaalde. Jessica heeft sindsdien vele mijlpalen behaald. Minder goede dingen van haar zijn ook in het nieuws gekomen.

Jessica heeft van nature bruin haar, maar heeft vanaf zei bekend is geworden met goud-blond haar rondegelopen. Dat zij natuurlijk bruin haar heeft ziet u bij de wortels van haar haar.

Sindsdien schommelde haar haarkleur tussen blond en bruin. Zij heeft ook met verschillende kapsels geëxperimenteerd.

Toen zij in 1999 bekendheid kreeg had zij lang blond haar. Het haar was in laagjes geknipt en zij droeg het vaak los. Het haar was steil. Dat was het populaire kapsel van die tijd voor jonge vrouwen. Zij was toen 19 jaar en lang haar paste heel goed op zo een jonge dame. Ook andere jonge bekende dames hadden toen soort gelijk kapsel. Denk maar aan Britney Spears en Christina Aguilera.

Twee jaren later expirementeerde Jessica met lowlights. Lowlights zijn net highlights, maar alleen gebruikt men een donkerdere kleur dan de kleur van het haar. Zij had nog steeds datzelfde blond haar, glad en steil, maar had het aan de onderkant iets donkerder gemaakt. Het haar was in laagjes geknipt.

Iets later op dat jaar had zij plotseling bruin haar. Deze look heeft niet lang geleefd, want niet lang daarna was het weer blond.

In 2003 verfriste zij haar in laagjes geknipt haar met een pony.

Bij de American Music Awards in 2004 zag ze er pas volwassen uit. Zij was toen ook al 24 jaar en elegant was de “uitstraling” waarvoor zij ging.

Het mooi blond haar was toen golvend. Het werd in een lage paardenstaart gebonden. Dit kapsel was zeker wel elegant.

Sindsdien zagen haar kapsels er steeds eleganter uit. Zij had na de mooie lage paardenstaart ook nog een prachtige losse vlecht.

De dramatische verandering was in 2006, toen zij haar haar kort knipte. Bij de MTV Video Music Awards was zij te zien in een schitterende bob. Dat kapsel liet haar echt op een diva lijken.

Het jaar daarna ging zij weer terug naar haar natuurlijke haarkleur: bruin. Haar bob was uitgegroeid naar een medium bob en zij zag er nog steeds zo schitterend uit als altijd.

Ondanks Jessica in 2006 haar natuurlijke kleur heeft gewezen, ging zij in 2008 weer voor haar origineel kapsel: lang blond haar. Dit kapsel heeft zij een paar jaren aangehouden. Soms was het golvend, soms krullend, soms super steil, maar haar leukste kapsels waren toch de opgestoken kapsels. Opgestoken kapsels hebben een elegantere uitstraling.

Haar opgestoken kapsels hadden vaak een «slordige» uitstraling, maar toch helemaal elegant. Een voorbeeld hiervan is het kapsel waarbij zij golven in haar haar had. Het haar was opgestoken en er hingen losse slierten.

De persoon die achter Jessica Simpson’s prachtige haar en kapsel staat is haar stylist Ken Paves. Zij en Ken waren ook dikke vrienden.

Echter, na 10 jaren haar stylist te zijn, zijn de twee beide hun eigen weg opgegaan. Het zal zeker niet leuk zijn om een vriend kwijt te raken, maar om zo een goede stylist kwijt te raken…

Velen vragen zich af als Jessica’s kapsels nog steeds zo prachtig zullen zijn nu Ken niet meer voor haar werkt.

Ik denk niet dat haar haar in gevaar zal komen, want Jessica Simpson heeft altijd van mode en fashion gehouden en zij heeft ook een goed oog ervoor. Ze komt er zeker wel bovenop.

[youtube 4bJ0F8KhhZ8 nolink]

Laatste artikelen:
Kapsels kort haar 2012
Kapsels Jaren 50
Korte kapsels voor een rond gezicht

Images:
Image 1
Image 2
Image 3

4.40 / 5
4.40 - 37 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar