Escrito por

Kapsels die niet mogen ontbreken

Dit kapsel is geknipt om rond het gezicht mooi in laagjes te vallen. De bovenste haren zijn korter, dit is ideaal voor mensen met dikker haar. De kleur vind ik ook erg knap toegepast. Door het donkere te combineren met bruinrode plukken, breekt het toch en complimenteerd het de huidskleur. Dit kapsel kan ook bij kortere haren.

HAARMODE

halflang kapsel mooiDe zon straalt je toe met dit stoere kapsel! Eindelijk weer eens wat variatie. De haarmodewereld word steeds spannender. Je gaat je afvragen wat ze over een paar jaar gaan bedenken niet? In dit kapsel word het schuin naar voren gecombineerd met fijne laagjes aan de achterkant.

halflang kapselLet vooral op de prachtige haarkleur.Een paarsachtig bruin gecombineerd met fel rode plukken. De haar zijn wild en met textuur geknipt. Mijn favoriet.

halflang kapsel piekjesMet die piekjes in je nek kan je veel varieren ook. Smeer er wat wax in, en met een beetje geluk krult het mooi naar buiten. Als je er niks aan doet valt het toch speels. Let vooral op hoe mooi de zijbles in een punt valt. Een heel mooi kapsel.

PRACHTIGE HAARKLEUREN

sjiek kapselMet deze bruinrode kleur worden menig harten gestolen! Van de voorkant oogt dit kapsel lang en met de juiste snitmanier valt het vanzelf naar binnen.

diagonaal voorwaartsAls we dan echter aan de achterkant gaan kijken, zien we dat het diagonaal voorwaarts loopt. Ik vind het erg mooi.

lang haarHier zien we het kapsel van hierboven maar dan op nog langer haar toegepast. Zo zien we de eindeloze mogelijkheden van dit prachtige kapsel. De bruine haarkleur heeft een heel erg koele ondertoon. Ik vind dit mits bij de juiste vrouw, een van de mooiste kleuren.Met laagjes kunnen je haren dikker en gezonder ogen. Mij heeft het meerdere malen gered nadat ik mijn haar had mishandeld.