Kapsels 2014

Haarkapsels

Nieuwsgierig om te weten wat de kapsels zijn voor 2014? Ja?..Eigenlijk heb ik al een paar artikelen gepost hieromtrent maar dan voor elk een aparte, bij deze heb ik een verzameling gemaakt voor de vrouw, de man, het meisje en de jongen en ik heb verder ook wat handige informatie omtrent de haarkleuren hieronder.

Je hebt sowieso de basis kleuren die altijd in zijn of blijven.  Daarnaast zijn er de vele optie’s die een haarstylist aan zijn of haar klanten kan aanbieden, van gewoon bruin haar tot iets extra’s of het een beetje opfleuren van je blonde lokken. Ben je als klant wel open voor iets anders???

1. Warme tonen
Warme tonen lijken heel erg in trek te zijn en vooral in de koudere winter maanden. Diep rood, rijkbruin en zachte blond-kleuren. Degenen die open staan voor extreme kleuren vragen ook tot wel vier verschillende tinten voor in het haar.

2. Gedurfde en levendige kleuren
Naast de warme tonen zijn de gedurfde en levendige kleuren ook in. Hieronder verstaan we de kleuren zoals paars, blauw, rood en groen. De poplulariteit van deze onconventionele stijl is mede te danken aan de vele beroemdheden die gezien worden in de zojuist genoemd haartinten.

3. Grijs
Nee, niet schrikken. Maar je hebt het goed gelezen ja, het kleur grijs is ook in trek. Het is waarschijnlijk een van de meest verassende kleuren. Geloof het of niet maar het zijn degenen die het eens zo gevreesde haarkleur zijn die het nu dragen.

De Afrikaanse vrouwen hebben heel erg prachtig haar – de natuurlijke krullen. Maar steil haar hebben is heel erg in trek onder deze getinte dames, terwijl het krullend haar even mooi staat.

In tegenstelling tot wat vele mensen wel denken, kan het krullend haar gestyled worden tot iets heel schitterends.

Een van de meest populaire haarkapsels, voor het jaar 2012, zijn de haarvlechten en niet alleen voor degenen met kroes haar maar jij die glad haar hebt kan het best wel laten doen. Wat je ook moet weten is dat er tal van soorten haarvlechtjes zijn, u kunt er heel elegant voorkomen alsook hip en mooi.

Voor jou met de prachtige krullen, laat uw haar het liefst vlechten door een professionele, maar als je weet wat je doet dan kan je het sowieso zelf. Als je het door de haarstylist laat doen kan je liever eerst een search doen op de verschillende modellen en deze meenemen voor je haarstylist, deze zal op zijn of haar beurt jou het best kunnen adviseren voor welke uitstraling je het kan gaan.

Een ander optie is de afro — dit is heel erg populair onder de natuurlijke kroesharigen. Muziekgroepen en leden van entertainment industrieen zowel hun volgelingen lijken dit haarkapsel graag te hebben. In een ander artikel heb ik ook aangegeven dat de dreadlocks in zijn, het is inderdaad zo.

Dames, de bovenste knotjes oftewel de bolletjes zijn vervangen met lage bolletjes – ten hoogte bij de nek van de hals. Alsook Pixie haarkapsels en de bob vallen onder categorie: kapsels 2012. Voeg wat gel en spikes toe aan je Pixie kapsel om het te verstevigen – harder te maken.

Voor de meisjes hebben we de Emo kapsel – lang zacht en glanzend haar, om die uitstraling te krijgen moet je ervoor zorgen dat het haar een olie behandeling ondergaat, dat is ‘hot oil treatment’ en wel op geverfd haar, dit is om ervoor te zorgen dat je haren niet breekt en uitdroogt. Je kan het best eerst een research doen naar de vele modellen – online – zodat je precies weet voor welke uitstraling je eigenlijk wilt gaan.

Heren, zijn jullie het mee eens dat dit kapsel die u hierboven ziet momenteel heel erg populair is? Dit zie je overigens wanneer het weer buiten aan de warme kant is. Wanneer het wat koeler wordt daarbuiten dan zullen we de “ruige” maar toch nette kapsels zien.

Daarnaast is de Mohawk ook wel in trek vooral onder de kleine jongens, tieners zowel de volwassenen, in hun late twintigers.

[youtube mIZptxWHEUc nolink]

Laatste artikelen
Kapsels mannen 2012
Opsteekkapsels 2012
Korte kapsels 2012

Images
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4

4.10 / 5
4.10 - 51 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar