Escrito por

Jongemannen Moderne Kapsels


Laten we beginnen met een modern kapsel van 2011 voor lang haar. Mannen met lang haar hebben de vrijheid om verschillende soorten mordern kapsels te dragen. De beste kapsels voor lang haar zijn kapsels met lagen en met een kant pony. Lang kapsels zijn geweldig. Het haar is meestal in laagjes geknipt.  Mannen met lang haar kunnen ook  kiezen voor het scheermes gesneden uit zowel de voor-en achterzijde. Johnny Depp is een perfect voorbeeld.

Krullend kapsel is ook een optie voor de moderne kapsels van 2011. Krullen worden gecombineerd met straight-in tempel decoratie. U kunt uw krullen slordig dragen of u kunt ze beheren met gel. Gelaagde haarsnitten met scherpe krullen zien er het beste uit voor lange krullende haar. Hier zijn een paar ideeën voor kapsels voor mannen met krullend haar.

Hoewel de kapsels voor mannen ook geschikt zijn voor jongens zien we hierboven toch hoe een juiste snit mooi kan zijn bij een jongere man. Van voren zijn er expres een paar piekjes langer gelaten zodat er toch altijd een gedeelte van het kapsel naar voren valt. Dit kapsel kan ook gedragen worden met stekeltjes en pieken en staat bij iedere jongen altijd goed. Het is verzorgd en kost niet veel moeite om in model te brengen. Dit zal de meeste jongens wel aanspreken. Ze hebben meestal niet veel tijd om aan hun haar te besteden.

Laat je haar eens wat langer zoals hierboven en hieronder. Bij sommigen past het erg goed. Het kan op veel verschillende manieren in model worden gebracht. Het kapsel hierboven is langer in de nek en op de kruin. Met gel kan het wild of stijlvol gestyled worden.

Hopelijk staan er kapsels tussen naar jullie smaak! Het valt echt niet mee om mooie mannenkapsels te vinden maar gelukkig heb ik nieuwe moderne looks gevonden. Klik hier voor meer moderne mannen kapsels vooral voor de zomer!