Jennifer Lopez Kapsels

De kapsels en de kleding van Jennifer Lopez is geweldig en altijd interessant.  Op het gebied van kapsels is het altijd goed om de weten wat de laatste mode is. Jennifer Lopez heeft verschillende kapsels gedragen inclusief de LOB welk een variatie op het BOB kapsel is.  Het is een lange bob kapsel en staat haar […]

De kapsels en de kleding van Jennifer Lopez is geweldig en altijd interessant.  Op het gebied van kapsels is het altijd goed om de weten wat de laatste mode is. Jennifer Lopez heeft verschillende kapsels gedragen inclusief de LOB welk een variatie op het BOB kapsel is.  Het is een lange bob kapsel en staat haar erg mooi.

JENNIFER LOPEZ KAPSEL

070707_jlo_400X400

Jennifer Lopez is al enkele jaren zeer bekend en  is al niet meer weg te denken uit de muziek en filmwereld. Dit  kapsel is erg mooi bij Jennifer Lopez. Het komt niet vaak voor dat iemand zowel goede muziek maakt als een goede actrice is. Dat zegt al genoeg over het talent van J-Lo.

jennifer%20lopez

Dit lange steile Jennifer Lopez kapsel is haar meest gedragen haarstijl. Het staat ook perfect bij haar. Dit kapsel is leuk voor zowat iedereen die het juiste haartype heeft voor dit kapsel. Lange steile haar zijn altijd in de mode. Ook in 2011!

jennifer-lopez-picture-2Hier zien we Jennifer Lopez met haar lange haren in een staart. De bovenpartij is eerst vast gestoken, vervolgens de rest. Een leuk idee voor een feest kapsel. Draai eerst je haar in een grote knot met flink wat mousse. Laat het dan opdrogen en maak ‘s avonds een hoge staart.

OPGESTOKEN JENNIFER LOPEZ KAPSEL

Dit opgestoken kapsel past goed bij Jennifer Lopez. Het is ovirgens ook een leuk idee als trouw kapsel. Ook hier wordt een hoge staart gemaakt en vervolgens worden de haren met schuifspeldjes vastgestoken. Erg moeilijk om zelf te doen maar echt een mooi kapsel.

JENNIFER LOPEZ KRULLEN

jennifer-lopez-sedu-hairstyles-2

Dit krullenkapsel van Jennifer Lopez is erg mooi en natuurlijk. Gewoon natuurlijke krullen die hun eigen weg gaan. Gebruik goede haarproducten tegen her kroezerig opdrogen.

dxc__mq1691207

Dit half opgestoken kapsel staat erg natuurlijk en past bij iedereen mooi. Het wordt gedaan met haarklemmen en een heleboel haarspray. Laat enkele plukken los hangen, steek het haar goed vast, en bewerk het kapsel dan met je handen, trek het half los tot je het kapsel hebt wat je wilde.

Jennifer Lopez Kapsels
4.40 / 5
4.40 - 54 Votos

También te puede interesar