Informele Korte Golvend Kapsels

Een informele korte golvende kapsel is het soort kapsel u zou willen dragen naar elke informele gelegenheid of uitje.  Informele korte golvende kapsels zijn snel. Probeer een beetje gel voor een natte look of een molding cream voor extra textuur. Deze kapsels zijn snel en makkelijk te stylen en besparen u kostbare tijd. Op natuurlijk […]
Haarkapsels

Een informele korte golvende kapsel is het soort kapsel u zou willen dragen naar elke informele gelegenheid of uitje.  Informele korte golvende kapsels zijn snel. Probeer een beetje gel voor een natte look of een molding cream voor extra textuur. Deze kapsels zijn snel en makkelijk te stylen en besparen u kostbare tijd. Op natuurlijk golvend haar laten ze uw haar zijn eigen groei patronen nemen. En als u het soort man is die houdt van veel body en veerkracht dan is dat te gemakkelijk : uw kapper vragen om het extra gewicht te elimineren.

Deze korte golvende kapsel is afgebroken aan de achterkant en zijkanten voor een eenvoudige afwerking van de randen. De top is grillig gesneden en links iets langer voor de hoogte en vorm. Deze look is geweldig voor mannen met een natuurlijke golf haar en zullen moeten regelmatig geknipt worden elke 4-6 weken om de stijl te behouden.

De achterkant en zijkanten van deze look is bijgesneden kort op en rond  voor een nette en opgeruimde afwerking van de randen, terwijl de bovenkant is gekarteld geknipt voor de textuur en de hoogte waardoor het gemakkelijk te stylen is met een beetje wax . Regelmatige knipbeurten zijn  nodig om deze look in vorm te houden.

De natuurlijke krullen van deze manen worden in controle gehouden  door het snijden van de achterkant en zijkanten kort en dicht bij het hoofd. Deze lage gedoe kapsel is gemakkelijk te onderhouden met regelmatige knipbeurten.

Kort en simpel is wat dit kapsel is over. De korte achterkant en zijkanten passen perfect met de bovenkant. Dit is een low-gedoe kapsel en heeft niet veel haarproducten om te  stijlen.

También te puede interesar