Haar Masker Olijfolie

Haarmaskers

Haarmaskers

HAAR MASKER OLIJFOLIE

Olijfolie in me haar? Ja ja, gewoon pure olijfolie in je haar. Veel vrouwen hebben ontzettend last van droog haar. Hun haren zijn helemaal uitgedroogd ook al is het past geknipt. De meeste vrouwen willen zachte, glanzende lokken en geen stro. Het kan best wel irritant zijn. De meeste vrouwen laten conditioner intrekken in hun haar voor een half uur. Daarna is hun haar lekker zacht maar helaas blijft het niet lang voor dat hun haren weer in een bos stro veranderen.

Olijf Olie Haarmasker

Olijf Olie Haarmasker

Olijfolie Behandeling

U kunt pure olijfolie gebruiken op uw door haar. Het is een authentiek Marokkaans familie recept dat als wondermiddel in nood de perfect oplossing is. U kunt uw eigen haar masker maken uit olijfolie. Na dat u uit een warme douche komt kunt u wat olijfolie opwarmen in een pan. Het moet niet te heet worden. Als de olijfolie opgewarmd is kunt u het op uw haar plaatsen. Probeer om veel olijfolie op de droge onderkanten te plaatsen. De olie moet opgewarmd zijn om beter opgenomen te worden door het haar. Dus geen koude olie. Normaal is het geadviseerd om dit in de avond te doen wanneer je gaat slapen.

Handdoek Over Haar

Handdoek Over Haar

Nadat je je pannetje met olijfolie heb opgewarmd en in je haar gesmeerd moet u uw haar inpakken met huishoudelijk folie tegen het lekken van de olie. Daarna moet je een handdoek draaien op de folie om de warmte te behouden zodat de olie zijn werk goed kan doen. Als u de olijfolie behandeling gaat doen voordat u gaat slapen kunt u een oude handdoek plaatsten op uw kussen. Eigenlijk maakt het niet uit hoe donker je olie is. Na een kwartier kunt u uw haar wassen met een milde shampoo.

Ik weet niet of het wat uitmaakt hoe ‘donker’ je olie is maar ik heb in ieder geval deze gebruikt. Het is beter om uw haar twee keren te wassen om alle olie resten te verwijden. Daarna kunt uw wat conditioner gebruiken en uw haar uitspoelen met koud water om uw haar schubben mooi te sluiten. Er zijn speciale conditioner voor droog haar. Na het uitdrogen van uw haar gaat uw opmerken dat uw haar heel zacht en minder pluizig is en dat je het beter kan kammen dan voor heer. U zult opmerken dat het een heerlijke glans zult hebben. Het is veel werk en kan heel omslachtig zijn als je het goed doet maar het werk wel. Het is een oplossing voor droog haar.

Marokkaanse Olijf Olie

Het is wel belangrijk om op te letten wat voor olijf olie u gebruikt. Als u het kan eten kan het slecht zijn voor uw haar. De Marokkaanse olie is het beste voor uw haar. Als het mogelijk is moet u de Marokkaanse olijf olie gebruiken.

Als uw blonde haar heeft moet u wel oppassen met extreem donkere olie omdat donkere olijf olie kan uw haar groen laten uitvallen na de behandeling. Over het algemeen is Marokkaanse olijf olie donker dus het kan de verkeerde keus zijn voor iemand met blonde haar.

Droog haar hoef geen probleem te zijn. Het kan behandeld worden om zacht te worden. Er zijn nog meer wonder middeltjes die u zelf tuis kunt proberen om uw droog haar zacht te krijgen. Er zijn ingrediënten die u uit de keuken kunt halen en in uw haar smeren om uw droog haar te behandelen. Er zijn oplossingen voor droog haar en ze zijn niet duur.

Lees meer over haarmaskers op de volgende link.

Link 1: http://www.vrouwonline.nl/mode-beauty/huidverzorging/3602/zelf-haarmaskers-maken

Link 2: http://www.kapsels.net/tips3/haarmaskers.htm

Link 3: http://www.gladly.nl/Beauty-Tips/olijfolie-haarmasker.html

Image 1: www.wildfm.nl

Image 2: www.brokenheels.webklik.nl

Image 3: www.haarstylen.com

4.90 / 5
4.90 - 48 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar