Haar masker Droog Haar

Haarmaskers

Haarmaskers

Bij het beschadiging van haar schubben blijven de haar schubben permanent open staan. In zulke gevallen is er weinig dat je er aan kan doen maar er zijn wel veel tips te vinden op het internet om beschadigd en droog haar mooier te maken. Haar masker is een goedkope thuis oplossing waarmee u droog en beschadigd haar gezonder kan maken. Er zijn verschillende haar maskers voor droog haar die u zelf thuis kunt maken.

Mayonaise Haar Masker

Mayonaise Haar Masker

Hieronder zal ik de stappen uitleggen voor the maken van mayonaise haar masker tegen droog beschadigd haar. De stappen zijn heel simpel. U moet mayonaise aanbrengen op uw haar op een handboek en daarna uw haar wikkelen in een aluminiumfolie. U kunt het laten intrekken voor een uur of u kunt het de hele mach laten. Daarna moet u uw haar vervolgens spoelen en laten uitdrogen. U zult gelijk opmerken dat uw haar gezonder uitziet. Mayonaise is natuurlijk niet de enige thuis oplossing tegen droog en beschadigd haar. U kunt honing, eieren, olijfolie, avocado, wortels, en kamille gebruiken om haar maskers te maken voor droog en beschadigd haar. Ze kunnen allemaal samen met elkaar gebruikt worden of u kunt een combinatie maken. Olijfolie moet u heet maken om uw haar gezonder te laten uitzien. Bij het gebruiken van olie als haar maskers voor droog haar moet u de olie aanbrengen op een handdoek op uw haar en uw haar daarna wikkelen in een folie. U laat hem tot een uur of langer intrekken en daarna kunt u uw haar wassen.

Avocado

Avocado

Avocado Haar Masker

Zoals eerder vermeld is het ook mogelijk om haar maskers voor droog haar te maken met avocado. De stappen zijn als volg. U moet de avocado in stukjes snijden en pureer tot dat het een gladde geheel wordt. Daarna moet u kokosmelk toevoegen bij het avocado mengsel en het verder blijven mixen. Daarna moet u de banaan in stukjes snijden en deze voegen bij het mengsels tot dat u een homogeen mengsel krijgt. Te slotte moet u een ei, honig, en amandelolie voegen aan het mengsel en het mengen tot dat u een romig glad, mintgroen mengsel heb gehad. Nu dat u uw haar masker hebt gemaakt moet u het op uw droog en beschadigd haar aanbrengen. U wordt geadviseerd om dit in de badkamer te doen. Na dat u de haar masker heb aangebracht kunt u uw haar in een knot draaien en een douche kapje of plastic folie plaatsen op uw haar. U moet de mengsel twee uren laten zitten. Daarna moet u de handdoek verwijden en uw haar wassen vervolgens met shampoo en conditioner.

U kunt een handdoek vervangen door een winter muts en de banaan kunt u altijd uit het mengsel laten. Soms kan het moeilijk zijn om de banaan uit het haar te krijgen. Uw moet uw haar goed wassen om de banaan er uit te krijgen. Dit haar masker is niet gevaarlijk voor geen enkel haar of huid type Wat heeft uw nodig apart van de ingrediënten? U heeft een blender, een plastiek kom, een plastiek folie of douche kapje.

Dit zijn allemaal thuis oplossingen voor droog en beschadig haar. Er zijn natuurlijk ook commerciële haar maskers voor droog en beschadigd haar zoals leve in conditioner en hete olie therapie. Er zij ook speciale shampoos die vochtinbrengend zijn. Het is altijd leuk om een haarmakser te maken en plaatsen op uw haar maar het is beter om droog haar te voorkom door voldoende vitamine B te gebruiken. Uw moet ook zo weinig mogelijk gebruik van warmtebronnen zoals de föhn of de steil tang. U moet uw haar ook niet te vak wassen. Doe het liever te weinig.

U kunt meer over haar maskers lezen op de volgende links.

Link 1: http://www.girlscene.nl/fashion/doityourself/2008/juni/maak_je_eigen_conditioner

Link 2: http://www.flair.be/nl/beauty-en-dieet/7117/-de-truc-met-mayonaise.html

Link 3: http://www.zenner.nl/?p=3097

Image 1: www.wildfm.nl

Image 2: www.girlscene.nl

Image 3: www.vietskin.com

4.90 / 5
4.90 - 44 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar