Haar in de Knoop

Het Kapsel: Haar in de Knoop Haar in een knoop voegt een accent aan golvend haar. Michael Kors presenteerde deze terloops geknoopt paardenstaart op zijn lente / zomer 2011 modeshow. Dit is de perfecte kapsel voor mensen die vaker op straat zijn. Het kapsel werkt het best met licht golvend haar, maar kan ook worden […]

Het Kapsel: Haar in de Knoop

Haar in een knoop voegt een accent aan golvend haar. Michael Kors presenteerde deze terloops geknoopt paardenstaart op zijn lente / zomer 2011 modeshow. Dit is de perfecte kapsel voor mensen die vaker op straat zijn. Het kapsel werkt het best met licht golvend haar, maar kan ook worden bereikt met steil haar. Gewoon het haar plagen onder de twee knopen aan de lussen om het te houden zonder uitglijden.

Wat je nodig hebt:
Stijlen mousse, een föhn met diffuser, een plagend kam, een haarbandje en haarspelden

Het kapsel creëren:

  • Gelijkmatig de stijlen mousse werken door je haar.
  • Gebruik een föhn met diffuser om je haar te drogen met je hoofd opknoping ondersteboven. Dit zorgt voor volume en zachte golven.
  • Maak een korte zijdescheiding en isoleer een paar onderdelen van de voorkant haar
  • Vervolgens kun je samen je haar in de nek van je nek in twee dikke strengen haar. Maak een dubbele knoop uit deze twee haarlokken. Belangrijk: Plaag het haar net onder dedubbele knoop als je haar is recht.
  • Zet de dubbele knoop met haar pennen. U heeft gescheiden een paar onderdelen vanhaar rond uw gezicht (zie punt 3). Laat deze strengen op je gezicht beeld

También te puede interesar